Nieuw personage Dragon Ball Xenoverse ben jij

Op de posters van het spel staat steeds een roodharige man met de rug naar Goku toegekeerd. Tot voor kort was het niet bekend wie deze mysterieuze figuur eigenlijk zou moeten voorstellen, maar GamersNET is zojuist naar een presentatie over het aankomende Dragon Ball Xenoverse gegaan en heeft daar met Masayuki Hirano, de producer van het spel, gesproken. Hij wist op de Gamescom aan te kondigen dat wij dit personage zelf zullen zijn. Met andere woorden: je kunt je eigen held maken en aanpassen in Xenoverse.

Het zal in het aankomende Dragon Ball Xenoverse mogelijk worden om onder andere het geslacht, haar- en huidskleur, vaardigheden en het ras van je figuur aan te passen. Zo is het mogelijk om te kiezen tussen een aardling, een Majin of een Namekian. Mensen zijn op zich gemiddeld, maar hun ki-aanvallen zijn vaak krachtig, terwijl de levensbalk van het Namek-ras langzaam herstelt. Ook wist de producer te melden dat het gewicht en de lengte van je figuren, invloed zal uitoefenen op de mogelijke vaardigheden van je figuur.

  1.   
    Machtaman's avatar

    Maar de vraag blijft, kan je een ssj of zoals Frieza in verschillende vormen worden met je eigen personage?

  2.   
    King of Heroes's avatar

    Ze hebben in screenshots laten zien dat je kan transformeren in een Super Sayain. Hoe het met de rest zit is nog niet aangekondigd!

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Op zich leuk dat je je eigen personage kan maken, maar vind het toch leuker om met originele te spelen.
    Misschien dat ik deze wel weer ga halen eens, op de ps2 veel gespeeld en op de ps3 1 deel volgens mij.

  4.   
    Kamelot2's avatar

    Klinkt erg gaaf! Ik ben al erg nieuwsgierig hopelijk snel te kunnen preorderen bij GM:)