Speel nu al de pre-alpha van Unreal Tournament 4

Ontwikkelaar Epic Games is druk bezig met de nieuwe Unreal Tournament, voor het gemak aangeduid als Unreal Tournament 4. Dit nieuwste deel wordt geheel gratis om te spelen en kost je alleen geld als je door de community ontwikkelde content wilt downloaden.

Een belangrijke belofte van Epic Games is dat men de community intensief betrekt bij de ontwikkeling. Dat doet men zeker, want inmiddels al een hele prille pre-alpha versie van de game te downloaden en spelen. Details hierover zijn te vinden in een topic op het forum van NeoGAF.

Houd er wel rekening mee dat het pre-alpha is en dus nog zowel qua graphics als gameplay in de kinderschoenen staat. Het is in elk geval een ideale kans voor fans om alvast een beetje te proeven wat Epic Games aan het doen is.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  Ik heb toevallig deze game vanmiddag al gespeeld. Het is inderdaad nog erg pre-alpha, heb nog niet alles maps gespeeld maar sommige zijn ook placeholder. Het gaat hier puur om de game mechanics. Sommige animaties van wapens (minigun) zitten er nog niet in en veel textures.

  Maar de game is nu al fun! 🙂

 2.   
  Dark_Phoenix's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Ik heb toevallig deze game vanmiddag al gespeeld. Het is inderdaad nog erg pre-alpha, heb nog niet alles maps gespeeld maar sommige zijn ook placeholder. Het gaat hier puur om de game mechanics. Sommige animaties van wapens (minigun) zitten er nog niet in en veel textures.
  Maar de game is nu al fun! :)"

  Mee eens.