Update over Marvels The Inhumans project

Gisteren lieten we jullie nog weten dat Vin Diesel geruchten aanwakkerde over een Inhumans film, maar vandaag is er nieuws naar buiten gekomen dat lijkt te bevestigen dat Marvel eindelijk serieus aan de slag gaat met dit project. Ze hebben nu namelijk een script en zijn op zoek naar een regisseur. Vandaar waarschijnlijk dat Vin Diesel dat eerder genoemde bericht op zijn Facebook mocht plaatsen.

Joe Robert Cole, die eerder Amber Lake heeft geschreven en geregisseerd, heeft een script ingediend dat Marvel bevalt en ze proberen daar nu een geschikte regisseur bij te zoeken. Net zoals James Gunn bij Guardians of the Galaxy deed, en Joss Whedon bij The Avengers, verwachten ze dat de regisseur die het project uiteindelijk onder zijn hoede neemt er zijn eigen draai aan geeft. Waarom wijzigingen aanbrengen aan een winnende formule?


De Inhumans zijn in de strips een ras van superhelden, dat is ontstaan door genetische experimenten van de Kree op primitieve mensen zo’n miljoen jaar geleden. Ze wonen in de stad Attilan, dat zich meestal aan de donkere kant van de Maan bevindt (maar verscheidene keren is verplaatst), en hebben regelmatig met The Avengers en The Fantastic Four samengewerkt. Vooral Quicksilver en zijn zus Scarlet Witch hebben nauwe banden met de Inhumans; Quicksilver heeft zelfs een dochter met Crystal, genaamd Luna. De Inhumans hebben verhaallijnen die zich op Aarde afspelen, maar ook in de ruimte, en zouden zo dus een perfecte schakel kunnen zijn om de cinematische universa van The Avengers met die van The Guardians of the Galaxy te verenigen, mocht dit Marvels intentie zijn.

Zoals we van Vin Diesels uitspraken hebben geleerd staat deze film waarschijnlijk voor 2017 gepland, net zoals Guardians of the Galaxy 2. Marvel baas Kevin Feige heeft ook laten weten dat Thor 3 zeker niet voor 2018 uit gaat komen en het lijkt waarschijnlijk dat Avengers 3 ook een release in 2018 gaat krijgen. Wetende dat er ook nog ergens een Black Panther film gepland staat, beginnen de releasedata die Marvel laatst bekend maakte ondertussen aardig ingevuld te raken.

Hebben jullie ideeën wie deze film zou moeten regisseren? Of welke acteurs/actrices jullie graag in de huid van één van de Inhumans zouden zien kruipen? Laat het ons weten in de reacties!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren