GN Lunchtip: Hoe we ons voelen tijdens Surgeon Simulator


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Helaas hebben we vandaag te horen gekregen dat de Holywood held Robin Williams is overleden. De beste man kennen we natuurlijk van vele films en menig van jullie zal met deze films op het witte doek zijn opgegroeid. Maar ook in het land der games deed Williams wel eens wat. Zo was hij verschillende keren met zijn dochter Zelda in Nintendo commercials te zien. Vanwege het nare nieuws hebben we deze reclames eens op een rijtje gezet.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected]t.nl en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Robin William en zijn Zelda commercials.

Eet smakelijk!

 1.   
  Sa.'s avatar

  Hahaha, een redelijk accurate representatie van mijn gevoel na dit spel 😆

 2.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Heeft iemand dit ook op de GN app dat je de lunchtip omschrijving hebt van gisteren over de dood van Robin Williams.

 3.   
  Tom's avatar

  Sorry, foutje van mij! Heb de Lunchtip via brak Keuls wifi gedaan, dus het is erg aannemelijk dat niet alles helemaal lekker doorgekomen is… Excuses!