DayZ binnenkort ook op PS4 speelbaar

Bohemia Interactive en Sony hebben de handen ineen geslagen om DayZ naar de PlayStation 4 te brengen. De ontwikkelaar heeft hard gewerkt om de servers en graphics te verbeteren. Hier profiteert niet alleen de nieuwe PS4-game van, maar de verbeteringen zijn ook voor de PC merkbaar. Ook wordt er gewerkt aan crossplay, waardoor PS4- en PC-gamers samen kunnen spelen.

Wanneer de PlayStation 4-versie van DayZ gaat verschijnen is nog onduidelijk.

 1.   
  420blazeit's avatar

  Hoop dat de PC versie er niet onder gaat lijden.

 2.   
  Wesjuh's avatar

  Thank god komt ie op PS4, op mijn pc krijg ik hem maar niet stabiel.

 3.   
  lassieman's avatar

  Altijd mooi om te horen dat er van crossplay gebruikt gemaakt wordt. Als ze dan ook wat doen aan de vele hackers koop ik de game misschien nog wel.

 4.   
  420blazeit's avatar

  lassieman schreef, "Altijd mooi om te horen dat er van crossplay gebruikt gemaakt wordt. Als ze dan ook wat doen aan de vele hackers koop ik de game misschien nog wel."

  Ik zou sowieso nog een jaar wachten.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Ik ben benieuwd hoe ze de gameplay gaan aanpakken op de consoles. Die is op de pc momenteel nog steeds ronduit waardeloos. De ps4 versie zal absoluut sterke auto-aim moeten krijgen.

 6.   
  RikH's avatar

  is dit voor de mod of voor de standalone

 7.   
  420blazeit's avatar

  ”rik66h73″ schreef, "is dit voor de mod of voor de standalone"

  De standalone.

 8.   
  p3n0z4h13's avatar

  E Rommel schreef, "Ik ben benieuwd hoe ze de gameplay gaan aanpakken op de consoles. Die is op de pc momenteel nog steeds ronduit waardeloos. De ps4 versie zal absoluut sterke auto-aim moeten krijgen. "

  Auto aim zou echt af doen van het spel zelf.

 9.   
  p3n0z4h13's avatar

  420blazeit schreef, "

  ”lassieman” schreef, "Altijd mooi om te horen dat er van crossplay gebruikt gemaakt wordt. Als ze dan ook wat doen aan de vele hackers koop ik de game misschien nog wel."

  Ik zou sowieso nog een jaar wachten."

  Wanneer een hacker of cheater gepakt word door Battleye is het global ban met je account en kan je pas weer spelen als je de game opnieuw koopt, prima iets om cheaters 2 keer te laten nadenken, of ze zijn stom genoeg om random hacks te downloaden wat zorgt voor virussen etc plus een global ban.

  Ik heb de standalone begin dit jaar aangeschaft en heb er geen moment spijt van gehad en heb mooi wat uren er in te zitten nu, vanaf de eerste week tot nu absoluut 1 van mijn favoriete games geworden, daarnaast arma 2 en 3 ook aangeschaft, amra 2 mods zijn ook super, maar moet zeggen dat de arma 3 breaking point mod (dayz) me ook zeer goed bevalt.

  Pc gamers die twijfelen, doen gewoon, het is een erg vermakelijke game al helemaal wanneer je het met vrienden speelt.