Legendary Edition van Xbox One-versie Ryse: Son of Rome uitgelekt

Afgelopen week onthulde ontwikkelaar Crytek dat Ryse: Son of Rome, voorheen Xbox One-exclusive, eind 2014 ook naar de pc zal komen. Het lijkt er op dat er ook voor Xbox One-bezitters nog een nieuwe editie van deze launchtitel aankomt. Op de website van de Belgische tak van Gamemania is namelijk de Legendary Edition van Ryse: Son of Rome terug te vinden.

Ryse: Son of Rome – Legendary Edition zou naast de basisgame ook ‘vier game add-ons, drie solokaarten en een bonusoutfit’ bevatten. Gamemania adverteert met een releasedatum van 5 september, de dag dat de Xbox One officieel in Nederland en België verschijnt. Hoewel deze editie officieel nog niet bevestigd is door Microsoft of Crytek lijkt de mogelijkheid aannemelijk.

 1.   
  Hitman047's avatar

  True. Er verschijnen er ook nog nieuwe edities van Forza 5 en Dead Rising 3. 😉

 2.   
  JV0472's avatar

  Verleidelijk om dit najaar toch een one binnen te halen 😀

 3.   
  Goldcobra's avatar

  Ik heb gehoord dat het een tegenvaller is (Metacritic score van 60), dus als ik een Xbox One ga kopen haal ik deze er zeker niet bij.

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  Ik zag het inderdaad al een paar weken terug bij de website van Game Mania Nederland. Daarnaast krijgt de Xbox One Day One Edition geen ”Day One 2013” op de controller maar gewoon ”Day one”. Forza Motorsport 5 komt in de vorm van een Game of the Year Edition uit, Dead Rising 3 krijgt een Apocalypse Edition en Assassin’s Creed IV: Black Flag en Need for Speed: Rivals krijgen speciale edities met DLC. Opvallend is dat Forza Motorsport 5, Dead Rising 3 en Ryse: Son of Rome niet 70, maar 50 euro per stuk zijn. Dat is 20 euro goedkoper dan de Xbox One launch in november 2013.