Sony gaat Stan Lee’s Apollo Rising en Victoria Aveyards Eternal samenvoegen

Dat Griekse mythologie hot is hebben de Percy Jackson films en de Clash of the Titans serie de laatste jaren wel aangetoond. Maar toch ging het Sony wat te ver om twee erg op elkaar lijkende projecten beide door te laten gaan. Daarom hebben ze besloten om deze gewoon samen te voegen!

De projecten in kwestie zijn Apollo Rising, bedacht door Stan Lee en Eternal van de hand van Victoria Aveyard, wiens script Red Queen momenteel ook al in productie is. Eternal is een moderne interpretatie van de Griekse Goden en verscheidene van de mythische monsters, die in de hedendaagse tijd naar de Aarde komen. In Apollo Rising leven de Griekse Goden al geruime tijd in vermomming onder de mensen.

In februari, nadat de rechten van Eternal bij Sony waren komen te liggen, werd er al gezegd dat dit was om het van de markt te halen en dat ze het met Apollo Rising wilden gaan combineren. Nu lijken ze dus een goede manier gevonden te hebben om de twee samen te voegen.


Apollo is de Griekse God van muziek en poëzie, meestal weergegeven als een boogschutter met een zilveren boog. Ook heeft hij de gave om de toekomst te voorspellen. Hij zal nog wel onderdeel zijn van het nieuwe script, maar zijn tweelingzus Artemis niet meer. De jaagster met haar pijl en boog lijkt naar alle waarschijnlijkheid teveel op Katniss Everdeen uit de Hunger Games films.

De film zal worden geproduceerd door Avi Arad, Stan Lee, Michael Costigan, Pouya Shabazian, J.C. Spink en Jake Weiner. Er zijn voor zover bekend nog geen acteurs aan het project verbonden. Wanneer er meer bekend wordt lees je het uiteraard hier op MoviesNET!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren