Premiere Kingsman: The Secret Service uitgesteld tot februari 2015

De première van Kingsman: The Secret Service stond gepland op 24 oktober, maar Fox heeft nu besloten deze uit te stellen tot 14 februari 2015. Waarschijnlijk willen ze liever niet hoeven te concurreren met de grote filmreleases die traditioneel in het najaar verschijnen. Op deze datum, Valentijnsdag, verschijnt echter ook Fifty Shades of Grey, waarvan ook erg veel wordt verwacht. De tijd zal dus uitwijzen of dit een slimme beslissing was van Fox…

De film is een adaptatie van de strip The Secret Service van Mark Millar en Dave Gibbons en gaat over een supergeheime spionagedienst die een ongemanierde maar veelbelovende straatjongen (Gary ‘Eggsy’ Unwin) rekruteert om deel te nemen aan hun competitieve trainingsprogramma. Precies op dat moment ontvouwt zich echter een wereldwijde dreiging afkomstig van een gestoord technologisch genie. Colin Firth speelt de geheim agent die de straatjongen onder zijn hoede neemt, een rol gespeeld door nieuwkomer Taron Egerton.

De stripadaptatie is geregisseerd door Matthew Vaughn, bekend van Stardust, Kick-Ass en X-Men: First Class. Naast Oscarwinnaar Colin Firth en Taron Egerton vertolken Samuel L. Jackson, Mark Hamill, Michael Caine en Mark Strong hoofdrollen in deze film.

De rol van koelbloedig geheim agent lijkt niet bepaald op de rollen die gebruikelijk zijn voor Colin Firth, zoals zijn Oscar-winnende rol in The King’s Speech. Zelf had hij hier het volgende over te melden:

This has to do with doing the things we really enjoy. This is not rewriting history… but in terms of what’s different, I’ve never had to do anything this physical, really, unless you include pulling Hugh Grant’s hair. The training was extraordinarily intense and unfamiliar to me. It was long and incredibly gratifying in the end.
Voor wie nieuwsgierig is geworden naar de film is hier de officiële trailer, welke we eerder vandaag online plaatsten.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren