Diablo 3: Ultimate Evil Edition in 1080p op Xbox One middels day-one patch

Deze maand verschijnt de Diablo III: Ultimate Evil Edition en oorspronkelijk zou de game op de Xbox One draaien op 900p en 60 frames per seconde. Echter, middels een day-one patch wordt de resolutie opgeschroefd naar 1080p en blijft deze versie van Diablo III op 60fps draaien op de Xbox One, aldus Blizzard.

We’ve now confirmed that following a day one patch, the Xbox One version of UEE will run at full HD 1080p resolution and 60 frames per second (up from 900p, 60 fps).
Op de E3 meldde Blizzard nog dat het koos voor framerate boven resolutie, maar het is niet duidelijk waarom de Diablo III: Ultimate Evil Edition nu opeens wel de volle resolutie kan benutten. Mogelijk heeft het te maken met de weglating van Kinect.

De PlayStation 4-versie draait standaard al op 1080p en 60fps, dus een patch voor die versie is niet nodig. Verder maakte Blizzard deze week bekend dat het mogelijk is je savefile tevens mee te nemen van de PlayStation 3- naar de Xbox One-versie of van de Xbox 360- naar de PlayStation 4-versie.

Diablo III: Ultimate Evil Edition verschijnt op 19 augustus voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

  1.   
    ShadyXL's avatar

    Ik denk ook dat het komt doordat de Kinect nu aan de zij ligt en ik hoop dat er geen framerate problemen ontstaan. Wel fijn dat ze het opgeschroefd hebben.