GTA 4 mod introduceert selfies

Twee weken geleden is er al een nieuwe mod verschenen voor GTA 4 die bijna fotorealistisch is, maar nu hebben de modders een nieuwe functie toegevoegd. Vanaf nu kun je met je karakter selfies maken.

Het is simpelweg een nieuw camerastandpunt, gericht op het gezicht van je karakter. Zelfs tijdens het autorijden is het mogelijk een selfie te maken. Modders hebben overigens nog tot deze herfst de tijd om het maximale uit GTA 4 te halen. Een remastered-versie van GTA 5 verschijnt namelijk zeer snel en uiteraard zal iedereen proberen uit te vinden hoe ze GTA 5 zo snel mogelijk aan kunnen passen met hun eigen mods.

Hoe spelen jullie GTA 4? Gebruiken jullie ook diverse mods om de game zo leuker te maken? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Ik gebruik alleen icehancer 3.0 wil niet teveel mods gebruiken soms veranderd dat heel je gameplay

 2.   
  Musicman88's avatar

  de lcpdfr mod is wel vet gemaakt en een heleboel voertuigen zijn bij mij ook al aangepast. Maar voor de storyline te doen moet je geen mods gebruiken. of misschien om de graphics te verbeteren. maar modden van de rest is leuk na de storyline. selfies zit ik dan nu echt weer niet op te wachten. dat ga ik in gtav ook helemaal niet gebruiken

 3.   
  Flapjack's avatar

  waarom zou je een selfie willen maken zon russische rotkop? *no offense*