Special Edition van Halo: The Master Chief Collection bevat prachtig beeldje

Halo-fans kunnen het best alvast beginnen met sparen, want Microsoft heeft zojuist een prachtige Mjolnir Edition onthuld. Deze bevat een 30 cm hoog Master Chief-beeldje en kost omgerekend zo’n 215 euro.

Bovendien wordt de game geleverd in een vette steelcase en krijg je een fysiek boekje met daarin alle maps. Ook kun je dankzij een code het Grunt Funeral-icoontje verkrijgen in de multiplayer.

Het beeldje wordt geleverd met twee sets van vervangbare armen en de nek en taille zijn draaibaar. Zo kun je zelf bepalen in welke pose je de Chief het liefst ziet.

Zit je iets krapper bij kas, dan kun je ook gaan voor de Limited Edition. Deze bevat hetzelfde als de Mjolnir Edition, behalve het vette beeldje. De Limited Edition moet straks overal verkrijgbaar zijn, maar de Mjolnir Edition was exclusief te bestellen bij de Britse winkelketen GAME. Helaas was deze editie binnen enkele uren na de onthulling al uitverkocht. Hopelijk krijgen enkele Nederlandse winkels ook nog wat voorraad, want het zou zonde zijn als wij deze prachtige editie moeten missen.

  1.   
    Noice!'s avatar

    Insta buy! Deze site is slecht voor m’n bankrekening. Laatst mij al lekker gemaakt met een the Witcher 3 CE en nu dit! Vingers gekruist dat deze onze kant op komt!

  2.   
    Daan's avatar

    Ik wil die auch! :'(

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Mooi beeldje maar jammer dat de armen van Master Chief beweegbaar zijn! Ik ga geen 145 euro betalen voor een action figure! Als het beeldje op de manier van het Crysis 2 Nano Edition beeldje was en 80 euro goedkoper was, dan had ik de editie wel gepre-orderd.

    De Limited Edition kost omgerekend 67 euro dus ik verwacht dat als je Halo: The Master Chief Collection bij Game Mania of bol.com pre-orderd, je de Limited Edition voor de prijs van de gewone editie krijgt. Net zoals bij Murdered: Soul Suspect.

    Deze MJOLNIR Edition was toch al binnen 6 uur uitverkocht en bovendien moet je ook nog eens inklaringsrechten, douanekosten en btw betalen om je editie op 11 november (of later!) in huis te hebben.

    Rozaantjie schreef, "Insta buy! Deze site is slecht voor m’n bankrekening. Laatst mij al lekker gemaakt met een the Witcher 3 CE en nu dit! Vingers gekruist dat deze onze kant op komt!"

    The Witcher 3 Collector’s Edition, heb je die bij GAME gepre-orderd? Waarom gewoon niet bij Game Mania of bol.com? http://www.bol.com/nl/p/the-witcher-3-wild-hunt-collector-s-edition/9200000028871653/ Je weet dat je deze editie voor £139,99 hebt gepre-orderd (€176,31) wat al 26 euro meer is dan bij bol.com en dan komt straks ook nog eens je inklaringskosten van minimaal 22 euro erbij. http://www.postnl.nl/ontvangen/pakket-ontvangen/pakket-uit-het-buitenland/bijkomende-kosten-bij-het-importeren-van-goederen-uit-het-buitenland/

    Ik weet dit omdat ik de Wolfenstein Panzerhund Edition bij Bethesda had besteld. Werd 22 mei verstuurd en kreeg het pakket pas begin juni. Toen de postbode voor de deur stond moest ik ook nog eens een eurotje of 30 aan inklaringskosten betalen. Mijn Wolfenstein editie had me een eurotje of 140 gekocht maar was er achteraf toch wel blij mee met zo’n vet Panzerhund beeldje! Voortaan koop ik alleen op buitenlandse sites als de editie echt niet in Nederland te verkrijgen is en de editie mij maximaal 150 euro gaat kosten. Tot ziens Destiny Ghost Edition en Halo MJOLNIR Edition.

  4.   
    Hitman047's avatar

    Of je koopt hem gewoon los? 😉