Release van de Week: Killzone: Shadow Fall: Intercept


Een nieuwe week staat altijd weer garant voor nieuwe gebeurtenissen, maar bovenal: nieuwe games. Iedere maandag blikken we vooruit op de Release van de Week en deze week is dat Killzone: Shadow Fall: Intercept. Verder verschijnen ook de volgende games deze week in de winkel:

DatumGamePlatform
05 augRoad Not TakenPlayStation 4 en PC
05 augKillzone: Shadow Fall: InterceptPlayStation 4
06 augThe SwapperPlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita
06 augMetricoPlayStation Vita
08 augUltra Street Fighter IVPC

Killzone: Shadow Fall: Intercept is de eerste echt grote DLC voor Killzone: Shadow Fall. De DLC brengt de 4-player co-op modus met zich mee, waar je met drie anderen keihard kunt knallen op vier gloednieuwe maps. Daarnaast zijn er ook vier nieuwe klasse toegevoegd, welke perfect op elkaar aansluiten. De modus is te vergelijken met de Horde-modus van Gears of War. Op de mappen speel je een soort Capture-the Flag maar ondertussen kun je ook weer gled verdienen met een gloednieuw banking-systeem.

Killzone: Shadow Fall: Intercept verschijnt deze dinsdag, exclusief voor de PlayStation 4. Later dit jaar zal de DLC ook nog als stand-alone game worden uitgegeven.

Lees hier ook onze review van Killzone: Shadow Fall: Intercept.

  1.   
    Bones's avatar

    Volgens mij is deze vorige week al verschenen, ik speel intercept al een week, ik heb een season pass, misschien dat deze DLC dan eerder te downloaden is?

  2.   
    Daan's avatar

    Dit is de stand alone versie. 🙂

  3.   
    Bones's avatar

    Okay, ze verzinnen ook steeds weer wat nieuws, halve games verkopen.