Update Titanfall verbetert framerate en voegt SLI aan pc-versie toe

De nieuwe update voor Titanfall zal de framerate op alle platformen verbeteren en voegt bovendien ondersteuning voor SLI toe aan de pc-versie. Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft dit zojuist bekendgemaakt. Bovendien bevat de update diverse verbeteringen voor de bandbreedte en diverse andere framerate-optimalisaties. De ontwikkelaar voegt verder toe dat de pc-versie multi-GPU-ondersteuning toevoegt. Een tweede videokaart zal dus niet langer meer uit zijn neus staan te eten.

De Xbox One-versie kreeg eerder al veel kritiek vanwege de slechte framerate. Helaas is nog niet exact duidelijk hoeveel verbetering de nieuwe update zal brengen richting de consoleversie. De update zal vanaf morgen beschikbaar zijn, samen met de nieuwe DLC Frontier’s Edge.

  1.   
    Dannytjuh's avatar

    Pc master race
    (Wacht op haat reacties)

  2.   
    Koen's avatar

    Ik heb 4 maanden moeten wachten totdat ik mijn tweede GPU kon gebruiken. Inmiddels ben ik de game al vergeten. Je hebt niks aan een master race pc als de games niet worden geoptimaliseerd ten tijde van de release…

  3.   
    3333/3333's avatar

    Ik zal altijd de voorkeur geven aan een single-gpu configuratie, scheelt in temperatuur en geluid. De vaak softwarematige problemen en micro-stuttering zijn ook genoeg reden om beter een hele dure videokaart te kopen dan te compenseren met 2 mid-range kaarten.

    De monster pc’s met bijvoorbeeld twee watergekoelde 780’s buiten beschouwing gelaten. Maar dan betaal je ook echt de hoofdprijs.

  4.   
    Alfa Warrior's avatar

    Hey! Bestaat dit spel ook nog!

    Dit is een van die spellen waar enorm over gehypet werd en na de release hoor je er niets meer van.

    Even een vraagje, zou dit komen omdat het spel alleen op Origin is?

  5.   
    gatemaster64's avatar

    Dannytjuh schreef, "Pc master race
    (Wacht op haat reacties) "

    ik heb een goede game pc en game daar echt wel veel op, maar ik erger mij even veel aan dingen op de pc als op de ps3.

    ik game nu weer veel op de ps3 en merk dat het eigenlijk mij niet zo veel uitmaakt waarop ik game!
    zolang ik fun heb met de games die ik speel maakt het mij echt niet uit of ik op de pc of de ps3 speel.

  6.   
    Dannytjuh's avatar

    Heb je gelijk in. De PC is meer voor mensen die alles uit hun games willen halen en een beetje technisch zijn. Consoles, je doet een cd erin (als je het fysieke spel hebt dan) en je kan beginnen. Je hebt iets minder qua graphics en fps, maar je kan wel zonder gedoe gamen. Ik heb echt een hekel aan xbox en ps fanboys die denken dat hun console beter is. Ze zijn allebei goed maar de PC is en blijft beter. (Ben ik nu een PC fanboy?!)