Joel speelt een zombie in The Last of Us-verfilming

Troy Baker, de stemacteur die leven gaf aan Joel in The Last of Us, gaat ook een rol spelen in de verfilming van de game. In de film beperkt hij zich echter tot figurant. En wat voor één!

Baker heeft het verzoek gedaan of hij een clicker mag spelen. Dit zijn de afschuwelijke zombies die middels een klikkend geluid hun prooi opsporen. Baker spreekt met passie over de verfilming:

I want to be a clicker so bad. The beauty of what we do, with the game specifically, is that the face isn’t what you see, you see Joel. I like some of that anonymity. For this specifically, what we have done with the characters lives within the game and is perfect for it. It’s just as if someone goes out and does a different version of a play, I mean Billy Shakespeare is rolling over in his grave with how many people have done Macbeth, Hamlet and Richard III. It’s the same play, but different actors have acted it, different directors have interpreted it with different sets and props, and even visions of what it is.
Maisie Williams, ook wel bekend als Arya Stark in The Game of Thrones, gaat de rol van Ellie vervullen in de nieuwe The Last of Us-film. Zij vertelde aan IGN dat ze zich totaal geen zorgen maakt over hoe ze de rol gaat invullen:
Selfishly, the only requirement I would want is just that they love it as much as I do, which clearly is not going to happen. (giggles) But to at least have played the game so they know what it was, but who knows if that’s going to happen. I know somebody could do an amazing job with it and I think they will.
Bedenker Neil Druckmann heeft bevestigd dat de film een adaptatie wordt van het originele verhaal. Er is nog geen releasedatum bekend. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de film in de bioscoop te aanschouwen.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  IK ben benieuwd of we de acteur kunnen spotten als hij zoveel make-up heeft zodat hij daadwerkijl op een Klikker lijkt.

  En niet alleen de regisseurs en script schrijvers zijn hard aan het werk met The Last of Us film, de community
  is ook flink bezig geweest met het maken van fan video’s. Deze is dan ook een van mijn fav fan trailers als het gaat om The last of Us film. Dus ja ik kijk zeker hard uit naar het origineel.

  Maar in godsnaam en in alles wat heilig is… LATEN ZE DEZE FILM A.U.B NIET VERKRACHTEN OP DE LAST OF US LIECENTIE!! 😥

 2.   
  fdennis's avatar

  Dankzij die klikkers ben ik gestopt met spelen. Haat het zo erg als ik me machteloos voel in een game. Aangezien je die dingen niet kon doden.

 3.   
  Danielle.k's avatar

  fdennis schreef, "Dankzij die klikkers ben ik gestopt met spelen. Haat het zo erg als ik me machteloos voel in een game. Aangezien je die dingen niet kon doden. "

  Met een baksteen kan je aardig hun hersens in slaan, dat is wat ervan over is van de hersens 🙂 uiteraard moet je ze wel van achteren benaderen.

 4.   
  Alias's avatar

  fdennis schreef, "Dankzij die klikkers ben ik gestopt met spelen. Haat het zo erg als ik me machteloos voel in een game. Aangezien je die dingen niet kon doden. "

  Als je eenmaal door hebt hoe de clickers werken kom je er achter dat ze behoorlijk dom zijn. Ben met mijn eerste playthrough bezig op Survivor en ik vind de clickers alles behalve lastig. Je hebt alleen een groot probleem als ze je te pakken krijgen. 😆

  Een baksteen of fles gooien zorgt ervoor dat ze daar heen rennen als een dolle, vervolgens moet je gewoon de kant op sluipen die je op wou en kun je er langs af. Of je gebruikt een shiv om er een stealth kill op te doen (moet van achter anders werkt het niet) 🙂

 5.   
  Noice!'s avatar

  Alias schreef, "

  ”fdennis” schreef, "Dankzij die klikkers ben ik gestopt met spelen. Haat het zo erg als ik me machteloos voel in een game. Aangezien je die dingen niet kon doden. "

  Als je eenmaal door hebt hoe de clickers werken kom je er achter dat ze behoorlijk dom zijn. Ben met mijn eerste playthrough bezig op Survivor en ik vind de clickers alles behalve lastig. Je hebt alleen een groot probleem als ze je te pakken krijgen. 😆
  Een baksteen of fles gooien zorgt ervoor dat ze daar heen rennen als een dolle, vervolgens moet je gewoon de kant op sluipen die je op wou en kun je er langs af. Of je gebruikt een shiv om er een stealth kill op te doen (moet van achter anders werkt het niet) 🙂 "

  Je beschrijft nu eigenlijk precies m’n probleem met die game, die combat is oersaai. De AI is dom en ook het craften leid mij te veel af van het sublieme verhaal. Bij TLOU was het een van de eerste keren dat ik dacht: was dit maar een film ipv een game. Iedereen is zo lyrisch over de ‘game’ TLOU, maar die zou ik hooguit een 6je geven. Het verhaal of de ‘film’ TLOU een dikke 10!