Derde seizoen Telltale’s The Walking Dead staat in de planning

Hoewel de vierde episode van Season Two van The Walking Dead net verschenen is en we dus nog moeten wachten op de spannende ontknoping, laat ontwikkelaar Telltale Games nu alvast weten dat het interactieve verhaal hier niet eindigt. Tijdens de San Diego Comic-Con hebben de bedenker van The Walking Dead, Robert Kirkman, en de oprichter van Telltale, Kevin Bruner, namelijk aangekondigd dat een derde seizoen van Telltale’s The Walking Dead in de pijpleiding zit.

Vooralsnog is het nog onduidelijk wat we van dit derde seizoen mogen verwachten, al zal de seizoensfinale ongetwijfeld de nodige vraagtekens oproepen en het is aannemelijk dat we in die vijfde episode van het tweede seizoen ook afscheid zullen moeten nemen van één of meer karakters.

 1.   
  Jarek's avatar

  Super! Mijn dag kan niet meer stuk. 8)

 2.   
  Daan's avatar

  Geniet enorm van de gameseizoenen van The Walking Dead. Laat maar komen! 🙂

 3.   
  majesty2209's avatar

  Seizoen 2 valt tot nu toe flink tegen

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Dit is natuurlijk geen enorm grote verassing, maar ik ben hier wel ONWIJS blij mee! Hopelijk gaan ze hier nog fijn de komende jaren mee door net zoals ze met de TV Serie van plan zijn.

  Ik hoop alleen wel dat het derde seizoen weer een ander speelbaar personage krijgt. Want hoe fantastisch Clementine ook is, ik zou graag de controle willen hebben over een fysiek sterk personage, net zoals in het eerste seizoen met Lee.

 5.   
  Daan's avatar

  ”majesty2209″ schreef, "Seizoen 2 valt tot nu toe flink tegen"

  Waarom vind je dat? 😮

  Ik vind seizoen 2 ook minder dan seizoen 1, maar dat komt bij mij persoonlijk omdat de nieuwigheid eraf is. Maar verder vermaak ik me nog prima met iedere aflevering en zijn er epische cliffhangers.

 6.   
  majesty2209's avatar

  Daan schreef, "

  ”majesty2209″ schreef, "Seizoen 2 valt tot nu toe flink tegen"

  Waarom vind je dat? 😮
  Ik vind seizoen 2 ook minder dan seizoen 1, maar dat komt bij mij persoonlijk omdat de nieuwigheid eraf is. Maar verder vermaak ik me nog prima met iedere aflevering en zijn er epische cliffhangers."

  De characters zijn minder en er wordt veel minder aandacht aan ze besteed waardoor je ze minder goed leert kennen en waardoor je minder meeleeft met ze.

  De episodes zijn korter en het verhaal is sneller waardoor sommige delen raar overkomen.

  Ook mis ik de areas met kleine puzzels waarin je kon rondlopen en praten met de characters.

 7.   
  pepijn_LG's avatar

  Goed nieuws de vorige delen vond ik ook tof