Gamersnet.nl

Vanaf a.s. vrijdag: Friday Night Live – WIN een PlayStation 3!

Vanaf volgende vrijdag gaat GamersNET eindelijk (weer) games livestreamen. Sinds The Night of Battlefield is het stil geweest rondom onze stream-activiteiten, maar we komen terug! Elke vrijdag, tussen zeven en negen, organiseert GamersNET met trots ‘Friday Night Live’! Gedurende deze wekelijkse gezelligheid streamen we live een vette game vanaf de bank op het nieuwe GNHQ! Is dat vet of is dat vet?

En we trappen dan ook meteen af met een fantastische prijs om te winnen voor de kijkers van onze Friday Night Live-vuurdoop. Op vrijdag 1 augustus streamen we namelijk het gloednieuwe Sacred 3 tussen 19:00 en 21:00, en onze lieftallige kijkers maken tijdens die heerlijke uurtjes kans op een PlayStation 3 mét de game Sacred 3! De stream is uiteraard tijdig te vinden op GamersNET.nl en op ons YouTube-kanaal!

Welke games we ná de debuutaflevering van Friday Night Live zullen spelen, is volledig aan jullie! De livestreams zullen in ieder geval tot Gamescom wekelijks plaatsvinden op de vrijdagavond. Ongetwijfeld zullen we na Gamescom de livestreams weer hervatten, maar daarover later meer. Hopelijk zien we jullie aankomende vrijdag tijdens de allereerste Friday Night Live!