Ontwikkelaar Titanfall zoekt werknemers met third-person-action-ervaring

De ontwikkelaar van Titanfall, Respawn Entertainment, zoekt naar personeel dat ervaring heeft met het maken van third-person-games. Op de website van Respawn Entertainment staan vacatures voor verschillende functies die aangeven dat de ontwikkelaar bezig is met een nieuw project.

In de functievereisten wordt het volgende gevraagd:

Experience working on 3rd person action/adventure games, demonstrating major contributions in the areas of hero control schemes, enemy design, navigation mechanics, and combat.
De vacatures wekken natuurlijk vraagtekens op. Komt Respawn Entertainment met een tweede Titanfall game vanuit het derde-persoonsperspectief? Of zijn ze bezig met een nieuwe franchise? Waar hopen jullie op? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    bullet0verdose's avatar

    misschien maken ze een soort van manier om te kunnen switchen tussen thirdperson view van de titans? Dat zou voor sommige spelers opzich wel handig zijn die niet gelimiteerd willen worden met de first person view!

  2.   
    Noice!'s avatar

    Als ik ontwikkelaar was gooide ik gewoon zo nu en dan zo’n vacature online, zonder daadwerkelijk mensen aan te nemen uiteraard: “Wij zoeken: een artdirector voor ons nieuwe IP met kennis van 1st person hack&slash games met RPG elementen waarin de tijd bespeeld kan worden. Enige affiniteit met clowns en gebak is een pré.”….. Sites zullen er serieus lustig op los speculeren