CounterSpy ondersteunt cross-buy op PS3, PS4 en Vita

De side-scroller CounterSpy wordt voorzien van cross-buy-ondersteuning. Dit houdt in dat je de game slechts één keer hoeft te kopen, waarna je hem op alle platformen (PlayStation 3, PlayStation 4 en Vita) kunt spelen. Dankzij de cross-save-functionaliteit is het bovendien mogelijk om je savefile tussen de verschillende versies uit te wisselen.

CounterSpy is een 2D side-scroller waarbij stealth zeer belangrijk is. De game speelt zich af ten tijde van een grote wapenwedloop die uiteindelijk tot vernietiging van de maan zal leiden. Als speler stap je in de schoenen van een elitespion die een stokje moet steken voor deze gevaarlijke praktijken. Je zult vijandelijke bases infiltreren en tijdens het schieten vanuit cover schakelt de game over naar een 3D-perspectief.

CounterSpy verschijnt op 19 augustus en is onderdeel van PlayStations Play Summer-programma, waarbij je Store-tegoed krijgt naarmate je meer games aanschaft. Het spel kost 12,99 euro en Plus-leden krijgen nog eens 20 procent korting.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren