Overzetten savefile The Last of Us: Remastered niet mogelijk; trofeeënlijst identiek

Heb je met veel bloed, zweet en tranen de platinum trofee in The Last of Us behaald? Dan kun je dat eind deze maand allemaal weer opnieuw doen. De trofeeënlijst van The Last of Us: Remastered is namelijk identiek aan die van de PlayStation 3-versie.

Het is dan ook niet mogelijk om je savefile over te zetten; dit zou het vrijspelen van de trofeeën wel erg makkelijk maken. Daarnaast hebben we nieuwe informatie gekregen uit een preview van Game Informer. In het artikel wordt onder andere gepraat over de toepassing van de DualShock 4-speaker. Deze zal volgens het tijdschrift audio-opnames afspelen en een klik laten horen wanneer je een fakkel aan- of uitdoet. Het touchpad kan gebruikt worden om Joels rugtas te openen.

Game Informer beweert tevens dat The Last of Us: Remastered geen laadtijden tussendoor kent, al is het onbekend hoe lang je moet wachten bij het opstarten van de game. Daarnaast zou motion blur gereduceerd zijn, zodat de scherper ogende omgevingen beter tot hun recht komen.

Bovendien meldt Eurogamer in een preview dat The Last of Us: Remastered een speciale fotomodus zal kennen, vergelijkbaar met die in inFAMOUS: Second Son. Je kunt in deze modus het camerastandpunt manipuleren en kleurenfilters toepassen, om zo de mooiste kiekjes te maken voor je vrienden.

The Last of Us: Remastered verschijnt op 29 juli.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    lol gay

  2.   
    Leukste's avatar

    Dit is dan weer leuk nieuws voor trophy hunters. Maar mensen die van plan waren om het spel later ook voor de new-gen console te halen kunnen hierover teleurgesteld zijn.

  3.   
    fantasyfreak's avatar

    savefile overzetten is sowieso nutteloos… je wilt de game toch opnieuw ervaren van begin tot eind? Of koop je een remaster om vervolgens je savefile over te zetten van waar je de game al hebt uitgespeeld. Ben je snel klaar ja 😛

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    fantasyfreak schreef, "savefile overzetten is sowieso nutteloos… je wilt de game toch opnieuw ervaren van begin tot eind? Of koop je een remaster om vervolgens je savefile over te zetten van waar je de game al hebt uitgespeeld. Ben je snel klaar ja :P"

    Ja meer denk ik voor de multi player anders zou het ook raar zijn.