Fart DLC voor Killzone: Shadow Fall verschenen

Er zijn een paar dingen die alle gamers leuk vinden en winden laten is daar één van. Het is dan ook verwonderlijk dat het Amsterdamse Guerrilla Games pas de eerste ontwikkelaar is die dit inziet! Iedere gamer die dolgraag winden wil laten in het gezicht van zijn tegenstander, zal dan ook blij zijn om te horen dat het nieuwe DLC-pakket voor Killzone: Shadow Fall je deze mogelijkheid geeft.

Het Fun & Games Spotlight Pack staat je toe om jouw tegenstanders te taunten door middel van “Fart, Planking and Comedy spotlight moves”. Het pakket is voor 2 euro te downloaden uit de PlayStation Store. Of gaming nu een nieuw hoogtepunt of juist een nieuw dieptepunt heeft bereikt, mag je zelf bepalen.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Wat.

  2.   
    Rahl's avatar

    “Er zijn een paar dingen die alle gamers leuk vinden en winden laten is daar één van. Het is dan ook verwonderlijk dat het Amsterdamse Guerrilla Games pas de eerste ontwikkelaar is die dit inziet!”

    Obsidian Entertainment met South Park: The Stick of Truth.

  3.   
    3333/3333's avatar

    Rahl schreef, "”Er zijn een paar dingen die alle gamers leuk vinden en winden laten is daar één van. Het is dan ook verwonderlijk dat het Amsterdamse Guerrilla Games pas de eerste ontwikkelaar is die dit inziet!”
    Obsidian Entertainment met South Park: The Stick of Truth."

    Haha inderdaad, daar maakte het zelfs onderdeel van de gameplay uit.

  4.   
    Daan's avatar

    In een poep en een scheet geregeld door Guerrilla. 🙂

  5.   
    fantasyfreak's avatar

    South Park? Volgens mij kon je al scheten laten in Oddworld Abe’s Oddysee in 1997 voor de PS1 😛

  6.   
    Tom's avatar

    Lionhead heeft er ook een flink handje van. En vergeet de vele emotes van MMO’s niet, meestal zit daar ook wel een scheet of twee tussen. 😉