BioWare vraagt naar feedback van fans voor nieuwe Mass Effect

Middels een tweet van producer Michael Gamble liet BioWare weten de fans invloed te bieden op de Mass Effect-franchise. De nieuwe Mass Effect game moet de beste ooit worden en Gamble meent dat daar uitvoerige feedback van de fans voor benodigd is.

Via de enquête van BioWare op SurveyMonkey kunnen fans hun feedback en meningen achterlaten voor het ontwikkelteam van wat we nu nog zullen benoemen als ‘Mass Effect 4’. Deelnemers zullen wel even door de gebruikelijke enquête-perikelen moeten prikken, maar wie weet kan BioWare uit de voeten met jouw mening en bevindingen. In totaal zou het onderzoekje niet meer dan twee minuten van je tijd in beslag moeten nemen.

Ben je toevallig een groot Mass Effect-fan en wil je van je laten horen bij de makers van de franchise, dan is nu natuurlijk je kans om toch dat greintje invloed te hebben op de nieuwe game! Wat wil GamersNET bijvoorbeeld zien in de nieuwe Mass Effect? Laat het ons weten.

  1.   
    Bones's avatar

    Voertuigen besturen, een space battle, en verschillende fighters kunnen winnen/ kiezen zou wel een mooie toevoeging zijn.

  2.   
    KevinNaaldwijk's avatar

    Geef mijn maar een goed verhaal. Inplaats van alleen maar actie. Ga dan halo doen ofzo.

  3.   
    Moon-Hero's avatar

    GA HEM NU GELIJK INVULLEN.

  4.   
    Bones's avatar

    @Kevinnaaldwijk, ik heb geen Xbox en die komt er ook niet en voor een goed verhaal lees ik wel een boek.

  5.   
    KevinNaaldwijk's avatar

    Oke, Dus jij maakt ook keuzes in je boek die het verhaal kunnen beïnvloeden? Ook al vind ik het ook dik om rond te vliegen in een fighter of een soort mako maar dan beter en uitdagender. Maar ik heb me in het verhaal meer vermaakt met mass effect 2. 8)

  6.   
    Bones's avatar

    Je hebt nu ook al gevechten in MA, het zou wel mooi zijn om bijv. de Normandy of een van de hulp schepen het verhaal in te kunnen besturen, Mass Effect moet gewoon Mass Effect blijven wat mij betreft. Nu kies je allen handwapens, het zou mooi zijn daar ook voertuigen aan toe te voegen, MA moet geen shooter worden, daar zijn er genoeg van, hopelijk ben ik zo wat duidelijk.