The Last of Us: Remastered bereikt gouden status

The Last of Us: Remastered heeft volgens een tweet van één van de ontwikkelaars, Mike Yosh, de gouden status bereikt. De tweet, die gisteren door Yosh werd geplaatst, laat een afbeelding van een goudstaaf zien met hashtags voor The Last of Us en de PlayStation 4. Bovendien volgt de Tweet een eerder bericht op van ontwikkelaar Naughty Dog met de tekst dat de studio hard heeft gewerkt om de game op een stabiele 60 frames per seconde te laten draaien.

De Remastered-editie van The Last of Us draait op 1080p en ook de modellen van de personages hebben een hogere resolutie. Daarnaast heeft Naughty Dog zijn best gedaan om de schaduw- en lichteffecten te verbeteren. Bovendien heeft de ontwikkelaar enkele tweaks doorgevoerd in de gameplay, die voor een nog vloeiendere spelervaring moeten zorgen. Als kers op de spreekwoordelijke taart bevat The Last of Us: Remastered flink wat DLC. De multiplayer wordt uitgebreid met de Abandoned Territories en Reclaimed Territories map packs en het singleplayer-avontuur krijgt een waardige afsluiter dankzij de Left Behind-epiloog.

The Last of Us: Remastered verschijnt op 30 juli voor de PlayStation 4.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Ik vraag me nog steeds af of dit nog wel zo nodig is

  2.   
    assassin_MKA's avatar

    GuyOnABuffalo. schreef, "Ik vraag me nog steeds af of dit nog wel zo nodig is"

    Ja, ik wil The Last of Us spelen!

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    En over frames dit las ik nu net op GK, en ik Quote.

    De game zal standaard op een resolutie van 1080p met 60 frames draaien, maar desgewenst kunnen de spelers de framerate dus vastzetten op de helft daarvan. Dit werd bevestigd door Naughty Dog’s Arne Meyer. Dit doet vermoeden dat de game niet constant op de volle 60 FPS kan draaien. Verder zal de PlayStation 4-versie van de game een foto-modus bevatten waarmee je mooie kiekjes kunt maken van al je favoriete momenten uit de game.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    GuyOnABuffalo. schreef, "Ik vraag me nog steeds af of dit nog wel zo nodig is"

    Ja ik als vele andere hebben hem nog steeds niet gespeeld, niet iedereen haalt een spel als die gelijk uit is.
    Ik heb alleen demo gespeeld op de ps3 dus wil nu nog wel hele spel spelen.