Spelers Watch_Dogs klokken in totaal al meer dan 11 jaar aan speeltijd

Ubisoft heeft met Watch_Dogs een zeer succesvolle start gemaakt van een nieuwe franchise. De game wordt sinds de lancering uitvoerig gespeeld, zo blijkt uit de recente statistieken van de Watch_Dogs Profiler.

Volgens de laatste cijfers hebben alle spelers van Watch_Dogs bij elkaar al meer dan 11 jaar aan speeltijd geklokt. Om precies te zijn: 11 jaar, 87 dagen, 45 uur en 59 minuten op het moment van de controle. Meer dan 76 miljoen misdaden zijn afgestopt en volgens de statistieken hebben de meeste spelers meer dan 50 procent van Chicago onder hun toezicht.

Ben jij nog druk bezig met Watch_Dogs? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Dynastickiller's avatar

    En daar ben ik nog geen eens 1% van haha 😆 ben nu niet meer zo bezig met Watch dogs maar met sniper elite 3

  2.   
    Moodey's avatar

    Toen ik begon met Watch Dogs had ik van veel dingen wel meer verwacht… zoals de autos en sommige grafische dingen. Ik denk als dat beter was geweest sat het nu nog meer gespeeld is. Vind het nog wel een leuke game 😛

  3.   
    Jerry97's avatar

    Ik ben watch dogs nog steeds aan het spelen, maar over 2 weken ofzo niet meer, want ik heb hem al bijna 100% uitgespeeld.

  4.   
    fdennis's avatar

    Had de singleplayer al na een uurtje of 7 uitgespeeld. De meeste side quests heb ik ook nog gedaan voor trophies. Maar ben er inmiddels wel klaar mee. Deze game heeft voor mij de verwachtingen totaal niet waargemaakt. Zoveel erger punten in de game , veel bugs en het rijden is een drama. Voor een game die in het begin zo vet leek te worden en ook nog is uitgesteld verwacht je gewoon meer.

  5.   
    Rudizo18's avatar

    Ik heb hem maar een paar uurtjes gespeeld hij viel gewoon te erg tegen helaas

  6.   
    warhoofd's avatar

    Ik heb de game vanaf dag 1 gespeeld, en nadat ik hem uitgespeeld had heb ik hem nooit meer aangeraakt. Het was tof voor zolang het duurde, maar ik had er zoals vele andere meer van verwacht. Jammer maar heleas pindakaas