Gearbox wordt bang van extreme ideeën voor Borderlands 3

Borderlands 3 is nog lang niet formeel in ontwikkeling, we krijgen immers eerst nog Borderlands: The Pre-Sequel voor de last-gen platformen. Toch heeft ontwikkelaar Gearbox Software al wel eens nagedacht over de mogelijkheden om Borderlands 3 te maken. En ze schrokken zich kapot!

Volgens Randy Pitchford, directeur van Gearbox, is er al wel eens nagedacht over wat concepten voor Borderlands 3. Blijkbaar is men vooral geschrokken van de vele mogelijkheden voor een nieuwe Borderlands, mede dankzij de new-gen consoles. Pitchford vertelde:

We had that discussion and there was this weird mixed bag. On one level it’s like, ‘Woah’. If you’re going to do something that’s called Borderlands 3 and it’s going to be done in this next-generation environment, there’s a whole bunch of ideas that come around of what has to happen in order for that to live up to what that needs to be. We imagine what that might be, and frankly it scared us. It’s like, ‘That’s so crazy and so big that I’m not sure we can succeed’.
Lekker vaag dus nog, maar gezien het succes van Borderlands 2 lijkt de kans groot dat het slechts een kwestie van tijd is totdat we Borderlands 3 gaan zien. Met Borderlands: The Pre-Sequel als tussendoortje, uit de studio van 2K Australia.

Wat zou jij graag in een geheel nieuwe Borderlands willen zien? Laat het hieronder weten in de reacties!

  1.   
    Basman01's avatar

    MMORPG? 😛

  2.   
    ShadyXL's avatar

    Neem risico’s. De wereld hoeft van mij niet 5x groter te zijn. BL2 is al groot genoeg, maar zo’n 50% groter is al een grote stap. Nog groter maken doe je wel bij deeltje 4. Dan zijn ze ook waarschijnlijk meer gewend aan deze generatie consoles en dan durven ze ook vast meer. Dus ik zou een iets grotere map willen, een of meerdere nieuwe weapon manufacturers, een soort team skill die je alleen in co-op kunt gebruiken, meer aanpassingen voor de kleding van de vault hunters (niet alleen kleur, maar ook bijv. Een pet dragen of een andere jas), melee wapens (met Zer0 zou dat ver zijn geweest om met een katana rond te rennen) en meer voertuigen (eentje die kan vliegen misschien?). Ow, sowieso een story die nog langer is dan deel 2. En natuurlijk.. Een personage die net zo cool is als Tiny Tina 😀 Zij is een van mijn meest favoriete characters aller tijden.

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Jeeej er komt een Borderlands 3!!!! Eerst nog genieten van alle Borderlands 2 DLC, dan Borderlands: The Pre-Sequel en over een paar jaar Borderlands 3! Als Borderlands 3 wordt aangekondigd, dan zal het vast wel in een augustus zijn want Borderlands 2 werd in augustus 2011 aangekondigd en werd een paar weken later op Gamescom groots uitgepakt. 🙂

    De wereld van Borderlands 2 vond ik groot genoeg en eigenlijk is dat al 1 van mijn beste games ooit, dus wat ze ook gaan maken, het komt goed en zal erg vet worden! Ik kijk er al naar uit. 😉