Vault Hunters uit Borderlands mogelijk ook ooit speelbaar in Battleborn

Gisteren werd door 2K en Gearbox de nieuwe FPS/MOBA-game Battleborn aangekondigd. De game draait vooral om iconische helden en doet qua setting al snel een beetje denken aan Gearbox’ grote franchise Borderlands. Al snel kreeg Gearbox dan ook de vraag of we in Battleborn straks ook met Vault Hunters uit Borderlands aan de slag kunnen.

Creatief leider Randy Varnell liet weten dat Battleborn echt een eigen universum is, met een eigen stijl en uitstraling. Voorlopig zal er dus geen kruisbestuiving plaatsvinden tussen beide games. Maar, zo laat Varnell weten, Battleborn kent een groot universum, dus het is zeker niet volledig uitgesloten dat we ooit Vault Hunters tegen gaan komen in Battleborn. In elk geval zal de game vanaf de lancering al zo’n 20 verschillende personages kennen waar je uit kunt kiezen. In de toekomst wordt dat aantal nog uitgebreid met meer personages in de vorm van DLC.

Battleborn verschijnt in 2015 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    xizaaR's avatar

    Vind het aantal MOBA’s nu wel een beetje overdreven.

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Dat zal wel nice zijn! Hopelijk kan je dan je eigen character uit Borderlands importeren in Battleborn en daarmee aan de slag gaan!