Nieuwe geruchten wijzen op PlayStation 4-versie Beyond: Two Souls

Het gerucht over een PlayStation 4-versie van Beyond: Two Souls doet al langer de ronde. Zo was een Director’s Cut gespot in het portfolio van een betrokken programmeur.

Nu zijn er twee Zwitserse retailers, Alcom en World of Games, die beide melding maken van een PlayStation 4-release van Beyond: Two Souls. De ene webwinkel meldt een release medio september, de ander houdt het nog algemeen op ergens in 2014. Een release in september zou niet heel gek zijn. Eind deze maand verschijnt de PS4-versie van The Last of Us en eind augustus is de Gamescom een mooi moment om aankondigingen met de wereld te delen.

Het wachten blijft op een formele onthulling, maar de kans lijkt steeds groter te worden dat gamers met een PlayStation 4 straks ook Beyond: Two Souls kunnen spelen.

  1.   
    assassin_MKA's avatar

    Ik wil Uncharted-trilogie ๐Ÿ˜›

  2.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik vond Beyond: Two Souls wat tegenvallen, vond Heavy Rain een veel leuker verhaallijn hebben (met jason ๐Ÿ˜€ ) Maar het zal wel leuk zijn als alle PS3 Sony exclusive games een port naar de PS4 krijgen, dan kan ik me PS3 met al mijn games (alle exclusives) verkopen. ๐Ÿ™‚