Interface Brain+ op de schop met nieuwe update

Dat Brain+ een prima breintrainingsspelletje is voor de mobiele apparaten, wisten we allang. De game is ontwikkeld in samenwerking met echte geleerden en onderzoekers, dus op het gebied van content wist het spel sowieso al te overtuigen. Helaas bleef de gebruikersinterface altijd een beetje achter. Met een nieuwe update komt daar gelukkig verandering in.

De zojuist verschenen update voegt een compleet nieuwe gebruikersinterface toe en dat is een zeer welkome vernieuwing. Wij hebben hem even uitgetest en op de iPad ziet het er werkelijk prachtig uit.

Brain+ is een verzameling breintrainingsspelletjes voor onderweg. Alle spellen zijn ontwikkeld in samenwerking met geleerden en professoren en ook de analyses die worden gemaakt aan de hand van je spelprestaties, zijn op professionele wijze tot stand gekomen. Brain+ is dan ook een game die je brein echt traint, in tegenstelling tot veel andere spelletjes die een hoge fun-factor, maar een miniem effect hebben. Eerder dit jaar schreven we al een review over de game.

Brain+ is te downloaden voor iPhone, iPod en iPad via de App Store.

  1.   
    gamerinthehouse1's avatar

    ik heb sirieus nog nooit gehoord van interface brain

  2.   
    theis's avatar

    ”gamerinthehouse1″ schreef, "ik heb sirieus nog nooit gehoord van interface brain"

    Het bericht gaat dan ook over de interface VAN het spel Brain+
    🙄