Nieuwe Afro Samurai game onderweg naar pc, PlayStation 4 en Xbox One

Uitgever Versus Evil heeft de rechten bemachtigd om een nieuwe game te maken gebaseerd op de populaire anime-serie Afro Samurai. De ontwikkeling is in handen van Redacted Studios en volgens de berichten verschijnt de game voor de pc en “next-gen” consoles, wat vrijwel zeker op de Xbox One en PlayStation 4 wijst.

Volgens Versus Evil wordt de nieuwe Afro Samurai een third-person action adventure game, voorzien van een nieuw verhaal, nieuwe speelbare personages en verbeterde combo’s en speciale moves waarmee Afro Samuari de onbetwiste leider moet worden op het gebied van ‘dynamic dismemberment’. Kortom, er mogen flink wat ledematen afgehakt worden.

In 2009 verscheen er ook al eens een Afro Samurai-game, uit de stal van Bandai Namco. Deze game voor de Xbox 360 en PlayStation 3 was geen groot succes. De manga en anime-serie van Afro Samurai is echter nog steeds vrij populair. Wellicht mede doordat Samuel L. Jackson in 2007 zijn stem verleende aan Afro voor een anime-serie.

  1.   
    Tadao's avatar

    Hoewel Yasuke een interessant historisch figuur is, heeft Afro Samurai me nooit echt aangetrokken… Maar de leider van dynamic dismemberment? Dat word nog best een klus, eerst zien dan geloven