Releasedatum Metro Redux bekend

Metro Redux ligt vanaf 29 augustus 2014 in de winkels. Onze Amerikaanse buren kunnen drie dagen eerder genieten van de game, waar de releasedatum gepland staat op 26 augustus 2014.

Metro Redux bevat onder andere de geremasterde versie van Metro 2033 en Metro: Last Light. Daarnaast krijg je alle add-on content die ooit is uitgebracht voor de Metro-serie. Beide games hebben de Legendary Ranger-modus, wat een extra moeilijkheidsgraad is voor de fanatiekelingen onder ons.

Beide vernieuwde versies zijn los verkrijgbaar voor €19,99 per game. Alle content is ook in een bundel verkrijgbaar voor €39.99. Pc-gamers die de originele game al bezitten, kunnen beide titels pre-orderen met 50% korting. Let wel op dat dit alleen werkt als je de nieuwe versies los koopt. Dit geldt dus niet voor de bundel.

  1.   
    Supermanneke's avatar

    Zal op de nieuwe consoles qua graphics wat meer tot z’n recht komen ;).

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    En waarom zijn deze games goedkoper?

  3.   
    Goldcobra's avatar

    ”DutchGamer-W-“ schreef, "En waarom zijn deze games goedkoper? "

    Omdat Deep Silver, in tegenstelling tot Rockstar, Naughty Dog, Square Enix en publishers van andere remakes, kennelijk wel snapt dat veel mensen die de game al hebben niet bereid zijn de volle prijs te betalen voor een game met alleen verbeterde graphics.