Uitgelekte map The Witcher 3: Wild Hunt laat Skyrim verbleken

Er is weer eens wat informatie omtrent The Witcher 3: Wild Hunt uitgelekt en deze keer is er iets bijzonders aan het licht gekomen: de volledige map van Ard Skellig. Dit eiland maakt deel uit van de nog grotere Skellige-archipel en vormt samen met Novigrad en No Man’s Land de hoofdzakelijke regio’s van The Witcher 3. En nu blijkt dat alleen al het eiland Ard Skellig 64 vierkante kilometer groot is!

De uitgelekte informatie komt naar verluidt via een gehackt Google Drive-account van een van de ontwikkelaars. Bij onderstaande afbeelding werd vermeld dat elk nummer op de map een speciale plek is, zoals een missie, personages of navigatiepunten. Het ziet er dus naar uit dat er ook missies op zee gaan komen.

Uiteraard is de game nog in ontwikkeling en kan het om vroegtijdige versies van omgevingen gaan, dus een korreltje zout is wel gepast. The Witcher 3 belooft in elk geval een omvangrijke game te worden.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  fdennis's avatar

  Dit word dus een enorm groot spel. Of het daadwerkelijk groter word dan Skyrim valt natuurlijk nog te bezien. Want Skyrim was ook echt huge. Met ontzettend veel dingen waar je heen kon. Ik kijk wel ontzettend veel uit naar deze game.

 2.   
  Daniel Z's avatar

  Is er ook vergelijkingsmateriaal met de map van Skyrim? Want The Witcher 3 oogt misschien groot, maar ik kan hier niet uit afleiden of de wereld van Skyrim wordt verbleekt.

 3.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  En ik Skyrim was er echt ZAT te doen, want bijna elke Kilometer die ik zette in de game verscheen er weer iets op de map of een random quest.

 4.   
  Musicman88's avatar

  Dit zegt zo toch nog niets, waarmee kunnen we het vergelijken?

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  fdennis schreef, "Dit word dus een enorm groot spel. Of het daadwerkelijk groter word dan Skyrim valt natuurlijk nog te bezien. Want Skyrim was ook echt huge. Met ontzettend veel dingen waar je heen kon. Ik kijk wel ontzettend veel uit naar deze game."

  Het is al bevestigd meerdere malen dat Witcher 3 25% groter is dan Skyrim. Alleen op deze map is het niet duidelijk weergegeven omdat het een schets map is.

 6.   
  Talska's avatar

  Laat Skyrim erbuiten ja. 👿

 7.   
  Tadao's avatar

  fdennis schreef, "Dit word dus een enorm groot spel. Of het daadwerkelijk groter word dan Skyrim valt natuurlijk nog te bezien. Want Skyrim was ook echt huge. Met ontzettend veel dingen waar je heen kon. Ik kijk wel ontzettend veel uit naar deze game."

  In vergelijking met Daggerfall is Skyrim miniscuul… Maarja, waren er ook niet delen van het einde van The Witcher 3 gelekt?