Titanfall 48 uur gratis te spelen via Origin

Respawn Entertainments multiplayer shooter Titanfall is momenteel gratis te downloaden en te spelen via Origin voor 48 uur. De gratis game maakt deel uit van Electronic Arts’ nieuwe ”Game Time”-programma en geeft de mogelijkheid om de volledige versie van de game te spelen.

De 48 uur gaan in zodra je de game voor de eerste keer opstart en telt vanaf dat moment meteen af naar 0. Dat wil zeggen dat de klok gewoon doortikt als je besluit een pauze te nemen. Mocht je de game aan willen schaffen als de 48 uur voorbij zijn, dan hoef je niet bang te zijn helemaal opnieuw te beginnen. De gehele voortgang zal opgeslagen worden en je kunt dus verder op het punt waar je bent gebleven. EA heeft overigens niet laten weten welke games er in de toekomst gratis speelbaar zijn, maar deze games zullen verschijnen op Origins Gratis Games-pagina.

Game Time is het tweede programma dat EA voor Origin heeft gelanceerd en volgt het eerdere ”On the House”-programma. Hierbij was het mogelijk om Battlefield 3 en Dead Space gratis spelen.

  1.   
    nick1295's avatar

    Een nieuwe variant i.p.v de demo’s en beta’s. Erg handig als je twijfelt over een game.

  2.   
    DeAdSeYe's avatar

    ”nick1295″ schreef, "Een nieuwe variant i.p.v de demo’s en beta’s. Erg handig als je twijfelt over een game. "

    Titanfall bied niet erg veel content, binnen 2 dagen was ik al level 50. Dan heb je eigenlijk alles al gehad! 😆