EA Sports UFC is evenveel waard als twee potjes pinda’s?

Vanaf vandaag kunnen we het tegen elkaar opnemen in EA Sports UFC. In Amerika is de game sinds 17 juni al te koop. De Amerikaanse winkelketen, Target, weet de game echter in een raar daglicht te zetten.

Target geeft twee gratis potjes met pinda’s weg bij de aanschaf van een exemplaar van de nieuwste UFC-titel voor de Xbox One. Is Target serieus met deze aanbieding? Of wil zij iets duidelijk maken over de game? Een opmerkelijke reclamestunt kunnen we dit wel noemen.

  1.   
    Tadao's avatar

    sinds* 17 juni. Daarnaast, betekent het niet gewoon dat ze potjes pindas weggeven bij het spel (Als in de soort snacks die mensen eten tijdens het kijken van sport, waaronder MMA?), en niet dat ze proberen te zeggen dat het Evenveel waard is als twee potjes pindas…? Anders zouden ze wel gewoon in een kraampje pindas verkopen en niet de ‘waarde verdubbelen’.

  2.   
    nick1295's avatar

    Als je het spel toch koopt , waarom dan niet bij Target? Dan krijg je er 2 potjes pinda’s bij. Dat is toch altijd mooi meegenomen. Ik denk niet dat dit slecht is bedoeld voor het spel. Het is gewoon bedoeld als een snack voor een gezellig potje gamen.

  3.   
    GBA43's avatar

    Dit zal inderdaad niet slecht bedoeld zijn, tevens krijgen dit soort ketens vaak promotie spullen binnen, op mijn werk kregen we ook zomaar 3 dozen m&m’s geleverd die gaven we weg aan klanten bij het kopen van een router, maar niet omdat de router evenveel waard was als een zak m&m’s.