Halo 2: Anniversary Edition bevat verwijzingen naar Halo 5

Sinds vorige week weten we dat Microsoft eind dit jaar Halo: The Master Chief Collection zal uitbrengen. De bundel bevat onder andere een geheel herziene versie van Halo 2 in de vorm van een ‘Anniversary Edition’. Niet alleen zal deze nieuwe versie van Halo 2 er visueel flink op vooruit gaan, ook voegt 343 Studios enkele verwijzingen toe richting het verhaal van Halo 5.

Bonnie Ross, studiobaas van 343 Studios, vertelde dit nieuws in een recent interview. Ross bevestigde tevens dat de Halo Nightfall, de live-action serie die ook in The Master Chief Collection aanwezig zal zijn, meer details zal geven over de achtergrond van Agent Locke. Agent Locke is de mysterieuze Spartan – met het blauwe vizier – die zijn opwachting zal maken in Halo 5 Guardians.

Halo: The Master Chief Collection verschijnt 11 november voor de Xbox One. De collectie bevat alle singleplayer en multiplayer content van Halo Combat Evolved Anniversart, Halo 2 Anniversary, Halo 3 en Halo 4. Elk deel zal met 60 frames per seconde in 1080p te bewonderen zijn.

  1.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Hier kijk ik erg veel naar uit! Heb de collectie al gepre-orderd en kan niet meer wachten om de eerste 4 Halo’s dit najaar opnieuw te spelen op Xbox One. Erg vet dat ook alle mappen uit de multiplayer van Halo 1, 2, 3 en 4 in de collectie zitten.

    Ik hoop dat je net als in Halo Combat Evolved Anniversary uit 2011, ook van graphics kunt verwisselen in Halo 2 HD. 😉

  2.   
    OllieDenZotn's avatar

    ja dat zal je kunnen! 🙂