Aiden keert mogelijk niet terug in Watch_Dogs 2

Aiden Pearce, de protagonist van Watch_Dogs, is met gemengde reacties ontvangen als hoofdrolspeler. Hoewel Watch_Dogs als game positieve kritieken kreeg, wist Aiden lang niet iedereen te overtuigen. Het is volgens Ubisoft-baas Yves Guillemot ook niet ondenkbaar dat men voor Watch_Dogs 2 een ander hoofdpersonage gaat kiezen.

In een recent interview vertelde Guillemot dat nog niets besloten is, maar dat het ontwikkelteam goed weet op welke vlakken verbeteringen gewenst zijn:

We knew it would be polarising; some people loved the characters and some didn’t. It was difficult to please everybody with that character. Now, having seen the reaction, we know what we will do next to improve that.
Guillemot ging ook nog kort in op het feit dat men voor een behoorlijk stereotype persoon heeft gekozen, de boze, blanke man:
We are working on that. We want to spend more time on the worlds and characters in our games. You will see more and more of this at Ubisoft. We’ll try to be less like we have been in the past with some characters. We’ll try to extend more diversity.
Is Aiden Pearce echt zo’n matige protagonist? Of zijn er misschien nog meer dingen om te verbeteren voor Watch_Dogs 2? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Hillianii's avatar

    Ik vind dat dat map groter mag worden + besturen van auto’s kan zeker weten veel beter, wat was dat verschrikkelijk in deel 1

  2.   
    nick1295's avatar

    Het autorijden moet verbeterd worden. Het zou ook leuk zijn om vanaf een motor te kunnen schieten:) Verder vond ik de game wel prima. K geniet er erg van.

  3.   
    Dynastickiller's avatar

    ^ vind de auto’s ook vervelend rijden ja, maar t zou leuk zijn als aiden een rol als t-bone of clara krijgt. Of dat Jackson de nieuwe hacker word met zn oom als voorbeeld 😉 😛

  4.   
    Musicman88's avatar

    Dat zie ik idd nog eerder gebeuren dat Jackson gaat terugkomen om zijn zusje en misschien dan ook al zijn vermoorde oom te wreken.

  5.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Wat heeft iedereen met het auto rijden in Watch_Dogs? Ik vond het gewoon goed, tenzij je met de rechterstick gaat kloten wat je vooral niet moet doen, dat moest alleen bij GTA IV op de consoles, dat was pas vreselijk autorijden.

  6.   
    Goregash's avatar

    Autorijden was ook prima hoor. Het is anders dan je gewend bent maar alsnog prima te doen.

    Ik gok dat deel 2 van watch_dogs de link tussen AC en WD gaat worden. Ze ontkennen het hard elke keer weer
    maar diep van binnen weten ze dat er een hoop mensen op wachten. Ben benieuwd wat Unity zal laten zien in de background 😉

    Ik gok dan ook dat ze de universe gaan combineren. Watch_Dogs 2 in Parijs waar het gebouw van Abstergo Entertainment staat. Dat zal toch wel een enorme klapper zijn 😀