Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Video Preview: World of Warships

Peter is erg te spreken over World of Warships, de game is namelijk iets strategischer dan de andere titels binnen de franchise. Het gaat zo lekker langzaam!

  1.   
    3333/3333's avatar

    Maar één vraag die er echt toe doet: zit de Tirpitz in de game? 🙂

  2.   
    ronineter's avatar

    LOL, ik denk niet dat je de strategische kant van WoT ooit hebt gezien. Op de lage Tiers(Levels voor leken in deze game) is dit nog niet van groot belang, Echter komt dit meestal pas een beetje om het hoekje kijken tussen tier 5-7 en is het al helemaal van groot belang op de hogere tiers 8-10. Dit met name omdat op de hogere tiers je voertuigen langzamer zullen zijn, Kanonnen groter en spelers beter.

    Hier kan je als noob niet overleven zonder prem account of prem tank omdat tactische fouten op deze tiers ten koste zullen gaan van de overwinning op de tegenstander.
    Echter doordat ook de specs van je tanks een grote rol speelt op wat je kan doen in een gevecht, geeft ook een tactische toevoeging.

    Je kan bijvoorbeeld niet met een ”Heavy Tanks” Zoals de T57 Heavy met autoloader schoten laten afketsen zoals een ”Heavy Tank” MAUS dat kan. Zo zal de T57 Heavy uitblinken in de Situaties waar support geleverd moet worden aan je team maten. Ook kan deze niet zoals de meeste autoladers kunnen, een ” carruasel” maneurve uit kunnen voeren en terug te trekken om de revolver te herladen zoals een batchat het kan.

    En hoe dit naar World of Warships vertaald?
    Niet elk schip van dezelfde klasse zal op dezelfde manier spelen te spelen zijn en sommige zullen uitblinkers zijn in bepaalde dingen waar andere schepen veel meer moeite mee hebben. Denk aan snelheid, vuurkracht in een bepaalde tijd en het aantal vliegtuigen een vliegdek schip kan lanceren vanaf zijn dek.

    Dit zullen allemaal dingen die hoogstwaarschijnlijk te zien zullen zijn in World of Warships die op zekere hoogte vertaald kunnen worden naar World of Tanks.

    En dan nog eens dat Wargaming heeft proberen World of Tanks te kopiëren met vliegtuigen welke doorgaans snellere gameplay vereisen dan de meeste tanks.

    Ik kijk dan ook zeker uit naar World of Warship omdat ik ook den zeerste genoten heb van Battlestation pacific en graag met boten vocht en veel aspecten die je opgenoemd hebt ook aanwezig waren in deze game. Alleen is het dan wel jammer dat de Duikboten in WoB zullen missen.

    En tot slot hoop ik dat Wargaming niet dezelfde fouten zal maken die ze gemaakt hebben met WoWp. Dan zou dit wel eens geweldige game kunnen worden. 🙄

  3.   
    perryv's avatar

    maar wanneer komt de open beta?

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Ben hier eigenlijk best benieuwd naar. World of Warplanes kon me niet echt bekoren (War Thunder bevalt me toch wel wat beter), maar World of Tanks is natuurlijk erg tof. Alleen zo jammer dat de verschillende games niet met elkaar gecombineerd worden.

  5.   
    ronineter's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, " Alleen zo jammer dat de verschillende games niet met elkaar gecombineerd worden."

    Gelukkig niet, in War Thunder Ground forces zijn die klote vliegtuigen al vreselijk irritant. Zelfs in Simulator mode kunnen die klote violen je Tank binnen een minuut plat bombarderen wanneer je nog bezig bent met jezelf naar je gewenste positie te verplaatsen.Het maakt niet eens uit of je onder bomen zit, ze zien je toch wel.

  6.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ziet er leuk uit, komen World of Warplanes en World of Warships ook naar de Xbox 360 en Xbox One?