Mod voor Watch_Dogs laat E3 2012-graphics terugkeren

In 2012 werden veel gamers weggeblazen door de E3-trailer van Watch_Dogs, dát waren next-gen graphics volgens velen. Twee jaar later en na enig uitstel is de game van Ubisoft eindelijk verschenen, maar de graphics vielen tegen en haalden nooit meer het niveau van toen.

Toch is een modder hard aan het werk gegaan om te laten zien dat Watch_Dogs echt nog wel zo mooi kon worden en onderstaand resultaat heeft hij op de pc geboekt. De modder, genaamd ‘The Worse’, heeft bepaalde effecten in de pc-code gevonden waar hij onder andere mee heeft zitten knoeien.

Hij heeft de volgende aspecten verbeterd: mist, gloed, licht, schaduwen, reflecties en regen. Bepaal zelf of de afbeeldingen even mooi zijn als de trailer van twee jaar geleden.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Nitrix31's avatar

    Waar kan ik dit downloaden? Ziet er goed uit!

  2.   
    Hillianii's avatar

    Netjes de modder verdient zeker respect!

  3.   
    Jemigzeg's avatar

    Lang leven de modders!

  4.   
    3333/3333's avatar

    Het contrast/saturation staat wel echt erg hoog. Weet niet of die standaard ook al zo is, maar persoonlijk vindt het echt veel te donker op deze manier.

  5.   
    Fabianb's avatar

    E Rommel schreef, "Het contrast/saturation staat wel echt erg hoog. Weet niet of die standaard ook al zo is, maar persoonlijk vindt het echt veel te donker op deze manier. "

    Jep, inderdaad. Vind het zelf ook wel meevallen hoeveel ‘mooier’ het er nu uit ziet, dit zijn ook wel kleine plaatjes, dan lijkt alles mooier. Vind ik bij veel graphics mods trouwens, vind het er vaak op de een of andere manier crappy uitzien.

  6.   
    3333/3333's avatar

    Helemaal mee eens. Vaak wordt vooral de kleurverzadiging omhoog gegooid, zodat alles net wat feller is. Bij ports van de vorige generatie was dit soms wel handig omdat ps3/360 games vaak een te laag contrast hadden (grid en rbs vegas hadden echt hele slechte kleurinstellingen), maar tegenwoordig is het echt overkill.

    Die ontwikkelaars hebben waarschijnlijk meer verstand van kleuren die iemand die op z’n pc even een sweetfx’je in elkaar zet. Al moet je ze wel credits geven voor het proberen.

  7.   
    Moodey's avatar

    Ziet er wel beter uit.. het is met games de laatste tijd zo dat in de zon staat de brightness te hoog en in de nacht te laag(gta v) en dat wordt hier minder

  8.   
    WoKingNL's avatar

    Jongens, jullie schrijven het alsof een modder het zelf heeft zitten maken. Hij heeft juist files terug gevonden die al in de game zaten en die aan het werk gezet. Dit maakt alleen maar sterk dat ubi de game speciaal downgraden voor pc omdat het verschil met de consoles te groot zou zijn. 😉

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Eindelijk is het best zielig dat de ( jullie de pc gam(st)er ) consument dit vuile werk mag opknappen voor iets wat ons belooft is, want wat een verandering zeg! 😮

  10.   
    Nitrix31's avatar

    http://www.youtube.com/watch?v=BgdtURym8cU

  11.   
    Moodey's avatar

    Ohja, las net ook dat het stukje in de trailer zijn eigen code had.

    http://abload.de/img/1402943413586ngopq.jpg

  12.   
    Dannytjuh's avatar

    Die depth of field is zeer irritant. M’n ogen proberen steeds te focussen… voor de rest wel mooie graphics.

  13.   
    Jemigzeg's avatar

    WoKingNL schreef, "Jongens, jullie schrijven het alsof een modder het zelf heeft zitten maken. Hij heeft juist files terug gevonden die al in de game zaten en die aan het werk gezet. Dit maakt alleen maar sterk dat ubi de game speciaal downgraden voor pc omdat het verschil met de consoles te groot zou zijn. 😉 "

    Ja volgens mij heb je gelijk, zag dit bij mn abonnementen https://www.youtube.com/watch?v=b43ZlqPvBDs en maakt het alleen maar duidelijker

  14.   
    DeAdSeYe's avatar

    Zojuist deze mod geïnstalleerd, het ziet allemaal een stuk beter uit maar om te zeggen dat de E3 2012 graphics terug komen, nee niet echt bepaald. Maargoed, deze mod is ook pas uit!

    Bij mij ziet Watch Dogs niet zo donker uit, althans overdag. Wanneer de avond valt en donkerder wordt, wordt Watch Dogs ook donkerder. Nu is donker ook echt donker en dat maakt het wat realistischer. De belichting is ook erg goed gedaan.