Diablo III op PlayStation 4 1080p; op Xbox One 900p

De Xbox One-versie van Diablo III: Ultimate Evil Edition loopt op 900p, terwijl de PlayStation 4-versie er vandoor gaat met een 1080p-resolutie. Dit bevestigt de senior producer van Diablo III, Julia Humphreys. De game blijft op beide consoles wel draaien op 60 frames per seconde.

We’re prioritizing frame rate.
Humphreys laat weten dat het behouden van de hoge framerate prioriteit heeft bij de ontwikkeling van de next-gen editie van Diablo III. Diablo III: Ultimate Evil Edition verschijnt op 19 augustus voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  ps4 jeej :$

 2.   
  3333/3333's avatar

  Humphreys laat weten dat het behouden van de hoge framerate prioriteit heeft

  Nice, van zulke ontwikkelaars houd ik nu.

 3.   
  Noice!'s avatar

  Deze game kijk ik het meeste naar uit van alle ps4 releases dit jaar. Deel 3 op de ps3 was er leuk, maar door de lage fps en vooral de drops erin voor mij haast onspeelbaar. Maar Diablo op de console is verder een gouden greep; die directe aansturing laat het lijken of Diablo eigenlijk altijd voor een console was bedoeld. Ik kan echt niet wachten om deze game in handen te krijgen! Zijn van die games die bijna schadelijk zijn voor de industrie…het duurt lang voordat je weer écht een andere game nodig hebt 😉

 4.   
  Supermanneke's avatar

  Zeker voor een game als Diablo gaat het vlot verlopen van de gameplay boven grafische pracht. 60 FPS is zeker een must.

 5.   
  thijsknvb's avatar

  Verschil ga je toch niet zo snel zien. Vind het echt bullshit om gelijk te zeggen dat een platform daardoor beter is.

 6.   
  Daan's avatar

  thijsknvb schreef, "Verschil ga je toch niet zo snel zien. Vind het echt bullshit om gelijk te zeggen dat een platform daardoor beter is. "

  Verschil zie je wel degelijk wanneer je ze vergelijkt met elkaar. Maar als je dat niet doet dan zul je er bijna niets van merken inderdaad.

 7.   
  LesserMagic's avatar

  900 en 1080 zal je amper van elkaar kunnen onderscheiden.

 8.   
  Talska's avatar

  ik speel op miljoenP

  Lekker belangrijk.

 9.   
  NLkevvNL's avatar

  ik heb diablo 3 allang uitgespeeld. ik hoef hem niet op de ps4 of xbox..speel het op de pc. dus de frame rate maakt niks uit voor mij