Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire Mega Evolutions – Hoenn

Naast Blaziken krijgen nu ook Sceptile en Swampert een mega-evolutie! Bekijk de nieuwe vormen hierboven. Pokémon Omega Ruby & Alpha Sapphire verschijnen op 28 november.

  1.   
    Leukste's avatar

    Toen in Pokémon X en Y Mega Blaziken al werd geïntroduceerd was het wel te verwachten dat er ook mega evoluties voor Sceptile en Swampert zouden komen. Dat Sceptile Grass/Dragon wordt vind ik nogal verrassend. Ben benieuwd hoe ze dit “mega evolve” concept verder gaan uitwerken. Omdat als elke Pokémon dit op den duur kan het niet echt iets specials meer heeft. Ook ben ik benieuwd hoe ze de limiet van 1 Mega Pokémon per battle gaan handhaven. Aangezien je ook de Primal Groundon en Primal Kyogre krijgt. Worden die ook tot mega evolves gerekend? Of kun je dan OOK nog een mega evolve gebruiken?

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Leukste schreef, "Toen in Pokémon X en Y Mega Blaziken al werd geïntroduceerd was het wel te verwachten dat er ook mega evoluties voor Sceptile en Swampert zouden komen. Dat Sceptile Grass/Dragon wordt vind ik nogal verrassend. Ben benieuwd hoe ze dit “mega evolve” concept verder gaan uitwerken. Omdat als elke Pokémon dit op den duur kan het niet echt iets specials meer heeft. Ook ben ik benieuwd hoe ze de limiet van 1 Mega Pokémon per battle gaan handhaven. Aangezien je ook de Primal Groundon en Primal Kyogre krijgt. Worden die ook tot mega evolves gerekend? Of kun je dan OOK nog een mega evolve gebruiken?"

    Ik denk toch echt dat je gewoon de normale legendarische versie vangt, helemaal geen speciale primal versie.
    Je zal dan gewoon nog een item moeten vinden waar door ze mega worden, waarschijnlijk zullen die mega evoluties wel zo heten.

  3.   
    Leukste's avatar

    ”Carlos0_0″ schreef, "Ik denk toch echt dat je gewoon de normale legendarische versie vangt, helemaal geen speciale primal versie. Je zal dan gewoon nog een item moeten vinden waar door ze mega worden, waarschijnlijk zullen die mega evoluties wel zo heten."

    Ja ik geloof ook wel dat je voor de Primal versie van Groudon en Kyogre een item nodig hebt. Zoals bij Mega Evolves, Mega evolve stones vereist zijn. Het punt is dat de namen suggereren dat het een ander soort evolve is. En dat stelt de vraag of deze naast elkaar in een battle geactiveerd kunnen worden? Aangezien dit dan een voordeel voor die personen is die een Primal evolutie gebruiken.

    We gaan zo ook weer terug naar het punt waar ieders party alleen maar weer vol gestampt zit met (zeldzame) legendarische ipv met Pokémon die je tactisch moet gebruiken met strategische aanvallen. Wat de mega evolves met hun benodigde items wel oplossen is dat niet iedere Pokémon in een battle Leftovers draagt als item.

  4.   
    Mango0's avatar

    Awesome awesome awesome. wil m nog liever hebben xD