Tom & Daan’s Hot Koffie Show: Wie heeft de E3 gewonnen?

In Tom & Peters Hot Koffie Show behandelen we elke donderdagavond een nieuwe stelling. Dit leidt vaak tot een hevige discussie tussen beide heren, die afgewisseld wordt door slap gelul en grappige filmpjes. Omdat Peter in Los Angeles zit viel DaniΓ«l dit keer in, en behandelen de heren niet zo zeer een stelling, maar meer een interessant E3-vraagstuk:

Wie heeft de E3-persconferenties gewonnen?

  1.   
    HWSHHZ's avatar

    Ik ben het helemaal met Tom eens, Ubisoft is voor mij weer de beste!! πŸ™‚

  2.   
    WoKingNL's avatar

    Staat bovenaan de stelling van tom & peters hot coffee show van vorige week, is dat de bedoeling?

  3.   
    thijsknvb's avatar

    Ik vond ze allemaal niet denderent maar Ubisoft vond ik het best. Unity ziet er mooi uit en Far Cry 4 ook. En de nieuwe tom clancy game zag er ook heel bruut uit. Microsoft viel voor mij echt tegen er werd geen enkele onverwachte nieuwe ip aangekondigd wat ik echt jammer vind. Sony vond ik prima en EA was echt slecht ik vond alleen Battlefield Hardline daarvan leuk.

  4.   
    Leukste's avatar

    Vond Sony net wat beter. Maar Ubisoft volgt ze op de hielen.

  5.   
    OllieDenZotn's avatar

    Hier vond ik Sony toch wel tegenvallen.. Bij Microsoft hebben ze me ook niet weten te verassen maar het feit dat ze het enkel bij games hielden maakte dit dan wel goed. Ubisoft was voor mij dan ook de ‘beste’.

  6.   
    Tom's avatar

    We zijn ook op zoek naar leuke stellingen voor volgende week! Spui ze hier en wordt vereeuwigd in de show…

  7.   
    HWSHHZ's avatar

    Assassins Creed begint steeds meer uitmelkerij te vertonen…

    (Ben ik het zelf niet mee eens, maar het is maar even een snel bedachte stelling πŸ˜‰ )

  8.   
    ShadyXL's avatar

    Tom schreef, "We zijn ook op zoek naar leuke stellingen voor volgende week! Spui ze hier en wordt vereeuwigd in de show…"

    Wat miste je tijdens de E3?

    En ik vind ook dat Ubisoft heeft gewonnen. Dat komt waarschijnlijk vooral door het feit dat ik een grote Assassin’s Creed fan ben, maar Far Cry en Rainbow Six hadden mij ook een smile gegeven.

  9.   
    3333/3333's avatar

    Microsoft had meer gameplay dan Sony, maar EA was de enige die mij echt wisten te verassen qua aankondigingen.

    Dat project van Criterion was wat mij betreft de grootste verassing. Uncharted 4 zag er weliswaar geweldig uit, maar dat was geen verassing.

    Ook jammer dat Nintendo zomaar wordt overgeslagen omdat zij een dag later waren, er waren 5 pers conferenties, niet 4.

  10.   
    fdennis's avatar

    Voor mij persoonlijk heeft Nintendo de e3 gewonnen. Het was allemaal niet zo groot als Microsoft en Sony. Maar ze lieten toch zien dat ze echt bestonden. Veel aankondigingen gedaan. Met Zelda die er super vet uit zag en Super Smash.

    Stelling: De E3 is minder groot dan vroeger.

    En dan bedoel ik vooral die afterparty’s die altijd gegeven werden. Nu is het een persconferentie en klaar. Maar vroeger had je afterparty’s met diverse grote artiesten.

  11.   
    Tom's avatar

    Sorry dat Nintendo een beetje ondergesneeuwd is bij ons! We waren beiden nokkie van de nachtelijke persconferentiestream, vandaar dat de aandacht wat meer viel op de persco’s die we live hebben meegemaakt.

    Desalniettemin ben ik enorm verrast door de nieuwe Zelda, al maakt het dat nog niet dat ik Nintendo zou nomineren als ‘winnaar’ van dit jaar.

  12.   
    FioranoJC's avatar

    Niemand wint. Vind dat er veel games gepresenteerd zijn die ik gaaf vind. Winnaars voor mij:
    – Assassin’s Creed: Unity ( oh waaauw )
    – Far Cry 4
    – The Crew
    – Destiny
    – The Division ( hoop zo dat ik niet teleurgesteld ga worden -> zie WatchDogs )
    – Battlefield: Hardline
    – GTA V: Release voor PS4,Xbox One en PC πŸ˜‰

  13.   
    Noice!'s avatar

    Voor mij is ook Nintendo de grote winnaar van de e3. Qua aankondigingen die mij interesseren zaten MS, Sony en Nintendo ongeveer op een lijn bij mij, maar het format dat Nintendo heeft gekozen om dit over te brengen geeft de doorslag. Het digitale event was super: grappig, gericht op de fans, niet te lang en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast houden ze een super toernooi van een game die nog niet eens uit is, hoe Wizard wil je t hebben (voor iedereen onder de 26, Google maar ff)? Verder doen ze er alles aan om niet alleen de mensen op de e3, maar ook de mensen thuis te laten genieten van elk moment. Helaas is er veel te weinig geadverteerd met Treehouse, maar dat is gewoon super en ik hoop dat voortaan elk jaar mee te maken. Nintendo is weer helemaal terug en zet niet zichzelf, niet de journalist, niet Gamestop of GameMania, maar de gamer in de spotlight…Nintendo maakt de gamer weer belangrijk en ik heb een stukje fanservice gezien de laatste dagen waarvan ik niet meer dacht dat het nog bestond. Dit heeft de toekomst! Houdt de cijfertjes voor de suits, laat de gamers genieten van wat voor ons telt: games!

  14.   
    Rudizo18's avatar

    Voor mij heeft microsoft natuurlijk gewonnen πŸ™‚

  15.   
    Hillianii's avatar

    Geweldige video haha!! πŸ˜†

    In mijn ogen heeft Ubisoft wel gewonnen..

  16.   
    cookymonster's avatar

    voor mij heeft ubisoft ook wel ‘gewonnen’ maar in mijn ogen staat nintendo op een sterke 2e plaats, ik vind dat ze ook wel een paar mooie dingen laten zien πŸ™‚

  17.   
    Thijs.'s avatar

    haha weer even goed gelachen!

  18.   
    fantasyfreak's avatar

    Rozaantjie schreef, "Voor mij is ook Nintendo de grote winnaar van de e3. Qua aankondigingen die mij interesseren zaten MS, Sony en Nintendo ongeveer op een lijn bij mij, maar het format dat Nintendo heeft gekozen om dit over te brengen geeft de doorslag. Het digitale event was super: grappig, gericht op de fans, niet te lang en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast houden ze een super toernooi van een game die nog niet eens uit is, hoe Wizard wil je t hebben (voor iedereen onder de 26, Google maar ff)? Verder doen ze er alles aan om niet alleen de mensen op de e3, maar ook de mensen thuis te laten genieten van elk moment. Helaas is er veel te weinig geadverteerd met Treehouse, maar dat is gewoon super en ik hoop dat voortaan elk jaar mee te maken. Nintendo is weer helemaal terug en zet niet zichzelf, niet de journalist, niet Gamestop of GameMania, maar de gamer in de spotlight…Nintendo maakt de gamer weer belangrijk en ik heb een stukje fanservice gezien de laatste dagen waarvan ik niet meer dacht dat het nog bestond. Dit heeft de toekomst! Houdt de cijfertjes voor de suits, laat de gamers genieten van wat voor ons telt: games!"

    Dit πŸ™‚

  19.   
    Tha Duck's avatar

    Heel goed gedaan jongens, vette edit ook! Ga vooral zo door! πŸ™‚

  20.   
    noah81's avatar

    Voor mij heeft nintendo gewonnen.

  21.   
    Thijs.'s avatar

    stelling : Consoles en games moeten region free worden met een store voor iedereen over de hele wereld