Beelden E3-trailer Uncharted 4: A Thief’s End waren in-game

Sony sloot haar PlayStation persconferentie af met een ‘CGI-trailer’ van het officieel onthulde Uncharted 4: A Thief’s End en lead programmer van de game, Corrinne Yu, bevestigt dat deze beelden in-game zijn. Op Twitter meldt ze dat de beelden in-game in 3D gecaptured zijn op de PlayStation 4.

Iedereen twijfelde na het zien van de indrukwekkend mooie trailer, maar Naughty Dog blijkt niet vies van duidelijkheid. Sowieso legt de ontwikkelaar de lat erg hoog op het grafische aspect, dus we kunnen veel verwachten van Uncharted 4.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Dan… WOW!

  Het zag er echt fantastische uit, en het is een hele grote sprong in grafische kwaliteit van Playstation 3 —> Playstation 4!

  Maar aan de andere kant ik ben dan ook niet zo zeer verast omdat we allemaal weten dat Naughty Dog eraan werkt. Zij weten altijd het maximale te gebruiken van de hardware voor als hun games!

 2.   
  gatemaster64's avatar

  ”DutchGamer-W-“ schreef, "Dan… WOW!
  Het zag er echt fantastische uit, en het is een hele grote sprong in grafische kwaliteit van Playstation 3 —> Playstation 4!
  Maar aan de andere kant ik ben dan ook niet zo zeer verast omdat we allemaal weten dat Naughty Dog eraan werkt. Zij weten altijd het maximale te gebruiken van de hardware voor als hun games! "

  ik betwijfel het of het waar is!
  maar naughty dog is geen infinity ward dus ok! het zou best kunnen!

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  Het zou zo maar kunnen kijk maar wat ze nog met de ps3 deden, de Uncharted delen zagen er echt goed uit voor de ps3.

 4.   
  soldierarjan's avatar

  Ik geloof wel dat het waar is denk niet dat naughty dog hun naam met zoiets te grabbel gaat gooien.
  En tot nu toe hebben ze ook altijd de waarheid gesproken.

 5.   
  Japi012's avatar

  ze persen alle kracht ui de zeer krachtige hardware van de ps4. ze weten nog niet eens de grens van de kracht die is zo groot vergeleke xbox en pc. De ps4 is een echte nextgen krachtpatser en uncharted laat dat goed zien!! ik was helemaal flabbergastet van de grafics.

 6.   
  Daniel Z's avatar

  Ik wil echt meer zien van deze game. Dit gaat echt grafische pracht worden, geloof me!

 7.   
  ShadyXL's avatar

  Dat was toch al bekend? Of wist ik gewoon zomaar zonder reden dat die trailer in-game graphics gebruikte?

 8.   
  Daan's avatar

  Stond aan het begint van de trailer inderdaad.

  Alleen mensen geloofde dit niet. 🙂

 9.   
  HeerBloedbad's avatar

  Naughty Dog heb echt mijn diepste respect gekregen een fantastische studio helaas loop ik achter op de uncharted delen dus die moet ik eens aanschaffen, maar the last of us en golden abyss waren zeer goeie games.