Xbox One verschijnt 5 september in Nederland

Slechts luttele minuten geleden heeft Microsoft laten weten dat de Xbox One op 5 september dan eindelijk in Nederland zal verschijnen. Het heugelijke nieuws werd middels een persbericht vanuit Microsoft bekend gemaakt, te midden van alle E3-drukte.

Voor €399,- heb je een Xbox One met 500GB harde schijf, een ingebouwde blu-ray-speler, een draadloze controller en veertien dagen gratis Xbox LIVE Gold-abonnement.

Zijn we een beetje geïnteresseerd in de officiële verschijning van de Xbox One in Nederland, of hebben we hem allemaal al uit de schappen van onze Oosterse buren gehaald?

 1.   
  Sa.'s avatar

  Ik heb hem al binnengehaald uit het buitenland. Maar ik moet toegeven, tis waarschijnlijk wel een stukje gemakkelijker als alle digitale games (uberhaupt games) lekker in de Nederlandse schappen liggen. Gelukkig is het bij Xbox Live Gold en de meeste Ubisoft games (watch dogs bijvoorbeeld) wel gewoon mogelijk ze te kopen in eigen land.

 2.   
  Goldcobra's avatar

  (null)

 3.   
  fdennis's avatar

  Net gepre’orderd. Genoeg lekkere exclusives.

 4.   
  Kill Gamer 01's avatar

  JEEEJJ!!! Nu worden september en oktober heel erge drukke maanden, met alle Xbox One exclusives als Dead Rising 3, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 2 en Ryse. Dan komt Destiny 4 dagen later en dan in oktober Alien: Isolation, Battlefield: Hardline, Evolve, The Evil Within, Assassin’s Creed: Unity en Sunset Overdrive! Dat worden 11 games voor me Xbox One, pfff… ga gelijk beginnen met sparen! 🙂