Bruce Lee in de schijnwerpers in EA Sports UFC

Tijdens de persconferentie van Electronic Arts werd er onthuld dat Bruce Lee een grote rol speelt in de nieuwe UFC van EA Sports. Je kan namelijk zelf met deze chinese vechtmachine spelen.

EA Sports UFC is al op 17 juni verkrijgbaar voor de Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  Tadao's avatar

  Ik vind dit echt zo zonde.. Bruce Lee die deed aan martial arts, niet vechtsport, hij ging van tijd tot tijd naar MMA demonstraties alleen om te laten zien wat hun deden, waarvan ze opschepte dat het een kunst was, alleen maar een sport was.

 2.   
  Jarek's avatar

  Tadao schreef, "Ik vind dit echt zo zonde.. Bruce Lee die deed aan martial arts, niet vechtsport, hij ging van tijd tot tijd naar MMA demonstraties alleen om te laten zien wat hun deden, waarvan ze opschepte dat het een kunst was, alleen maar een sport was."

  Maar toch zal dit de verkoopcijfers erg doen stijgen. Het blijft een icoon.

 3.   
  Streetfighter81's avatar

  Dit vind ik lach wekkend mma betekend namelijk mix martial arts het is en blijft een vechtsport ook wat bruce lee deed want zijn style was een combi van Chinees boksen Wing chung kung fu en shaolin

 4.   
  Tadao's avatar

  Fanta$y schreef, "

  ”Tadao” schreef, "Ik vind dit echt zo zonde.. Bruce Lee die deed aan martial arts, niet vechtsport, hij ging van tijd tot tijd naar MMA demonstraties alleen om te laten zien wat hun deden, waarvan ze opschepte dat het een kunst was, alleen maar een sport was."

  Maar toch zal dit de verkoopcijfers erg doen stijgen. Het blijft een icoon."

  Ja maar het is gewoon zo..nee.. Het voelt gewoon gigantisch verkeerd om iemand’s beeld zo vrij te gebruiken van iemand uit een tijd waarin z’n meningen en acties nog best degelijk zijn vast gelegd… Het voelt gewoon erg verkeerd en wat schandalig naar mijn gevoel.. Toegegeven, ik ben wat gevoeliger bij Bruce Lee omdat dat altijd ietwat van een idool voor me was, maar dan nog..

  ”Streetfighter81″ schreef, "Dit vind ik lach wekkend mma betekend namelijk mix martial arts het is en blijft een vechtsport ook wat bruce lee deed want zijn style was een combi van Chinees boksen Wing chung kung fu en shaolin "

  MMA werkt met punten en gebruikt eerder Wu Shu dan Kung Fu (Wu Shu is voor sport en Kung Fu voor martial arts). Daarnaast, Kung Fu stond ook gewoon bekend als Chinees boksen.

 5.   
  Streetfighter81's avatar

  Dat weet ik datao want ik beoefen beide zelf en de enigste reden waarom er punten aan zitten dat is vanwege de wedstrijden. Want tijdens de trainingen komen er geen punten bij kijken. En dat die in de game zit vind ik als bruce lee fan geweldig en als zijn Fam. Er toestemming voor geeft wie zijn wij dan om dat te bekritiseren