Final Fantasy XV en Kingdom Hearts 3 niet op E3

De E3 draait om grote games en we kunnen ook veel verwachten, maar ook zullen bepaalde games met hoge verwachtingen de beurs in Los Angeles overslaan. Gisteren werd bekend dat zowel Guerrilla Games als Media Molecule niet op de E3 zijn er dat lijstje groeit met games van Square Enix.

Famitsu interviewde namelijk Shinji Hashimoto van Square Enix en hij bevestigde dat Final Fantasy XV en Kingdom Hearts 3 niet getoond zullen worden volgende week. Het is volgens hem nog niet de tijd om nieuwe informatie en beelden vrij te geven van het derde Kingdom Hearts-deel.

We are are working diligently on KH3, but I think releasing new information will still take some time. We included a small part regarding the story of KH3 In the new trailer KH 2.5 prepared for E3 2014, so please check that out.
Daarnaast is de communicatie omtrent Final Fantasy XV niet vlekkeloos verlopen, want ook die game zal niet te zien zijn omdat het tevens niet de juiste tijd is om iets nieuws te onthullen.
There was a misunderstanding in the reporting of that, a number of stories were accidently mixed into one. When I was asked about FFXV’s presence at E3, the answer I gave was that ‘I can’t answer yet.’ But somehow what I had said was framed in a different context when it was reported.

 1.   
  GamerJaime's avatar

  Dat Kingdom Hearts niet aanwezig is vind ik echt heel jammer. Ik kijk al jaren uit naar die game. 🙁 Duurt lang eer ze daar wat meer info over geven.

 2.   
  King of Heroes's avatar

  Geen FFXV?!! … WAT?! En ze hadden gezegd dat ze op een goed moment aan het wachten waren om meer info vrij te geven?! Ok, nu heb ik dus echt geen interesse meer in de E3

 3.   
  BABI-PANGPANG's avatar

  Tegenvaller zeg, ik keek er juist zo naar uit. Maar ja, genoeg andere games te zien! Wanneer is de eerstvolgende TGS eigenlijk?

 4.   
  Jagerback57's avatar

  Maar waarom was er een teaser trailer van KH3 voor E3 gemaakt? kan iemand mij dit uitleggen?

 5.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  ”Jagerback57″ schreef, "Maar waarom was er een teaser trailer van KH3 voor E3 gemaakt? kan iemand mij dit uitleggen?"

  Zeer slechte communicatie tussen Sony & SE denk ik, ik zat er ook vol op te wachten na het zien van de preview trailer.

  Dus bij deze hopen dat ze later dit jaar op Gamescom iets laten zien. 8)

 6.   
  fabiankok's avatar

  FFXV is juist de game waar ik het meest naar uitkeek deze e3 <.<''

 7.   
  Leukste's avatar

  Ik was ook wel benieuwd naar wat meer nieuws over FF-XV op de E3. Jammer.

 8.   
  toqeer's avatar

  hoe lang willen ze dan nog wachten met final fantasy xv nog eens 10 jaar,