EA toont onder andere Mirror’s Edge en nieuw project van Criterion op E3

Uit het schema van Spike TV E3 All Access is gebleken dat Electronic Arts aanstaande maandag een behoorlijk volle persconferentie in de planning heeft staan. Zo staat de officiële onthulling van Battlefield: Hardline natuurlijk op het schema en krijgen we meer te zien van Dragon Age: Inquisition. Eerder was al bekendgemaakt dat ook Star Wars: Battlefront zijn opwachting zal maken. Interessanter wordt het met de melding dat we meer zullen zien van Mirror’s Edge en dat er een nieuw project van Burnout-ontwikkelaar Criterion Games onthuld zal worden.

Bij deze onthulling blijft het echter niet, want in totaal staan er ‘bijna een half dozijn’ aan onthulling gepland. Het lijkt er dus op dat EA vijf nieuwe games zal onthullen, waaronder dus het nieuwe project van Criterion. Daarnaast lijkt de onthulling van FIFA 15, evenals NBA Live 15 een gegeven. Hierna blijft er nog ruimte voor twee titels, wat bijvoorbeeld een nieuwe Need for Speed van Ghost Games en Mass Effect 4 van BioWare zouden kunnen zijn:

Live from the Shine Exposition Center, Electronic Arts CEO Andrew Wilson reveals Battlefield: Hardline and world premieres nearly a half-dozen new games, including updates on Mirror’s Edge, Dragon Age: Inquisition, a new project from Criterion Games, and much more.
Wat denk jij dat Electronic Arts zal laten zijn tijdens de persconferentie? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Mirror’s Edge was fantastisch, dus zeer benieuwd naar het mogelijke vervolg.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Madden was toch al aangekondigd?

    FIFA lijkt me logisch, en er komt dit jaar ook nog een nieuwe NBA Live uit, dus dat is 2. Mass Effect: Contact (werktitel) is ook zeker een mogelijkheid, en volgens mij is de actie/MMO/RPG/shooter – game van Bioware Austin ook wel klaar voor een aankondiging.

    Dan zitten we op 4, plus Criterion’s game maakt 5. 😉

    NFS kan, maar die game verschijnt pas volgend jaar. Ik denk eigenlijk niet dat we die nu al gaan zien.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Ah, je hebt gelijk over Madden, ik ga het aanpassen. 🙂 Een korte teaser van Need for Speed lijkt me an sich wel mogelijk, al klinkt jouw scenario realistisch. Ben vooral benieuwd waarmee Criterion gaat komen! Mocht het een racegame zijn (Burnout? :)), dan lijkt het me wel sterk dat ook nog eens Need for Speed getoond zal worden.

  4.   
    sksk55's avatar

    jes mirror’s edge echt een game waar ik naar uit kijk

  5.   
    Mango0's avatar

    awesome!