Sony: The Last of Us Remastered verschijnt niet volgende week

Een nogal enthousiaste medewerker van retailer GAME liet onlangs via Twitter weten dat The Last of Us: Remastered op 13 juni gaat verschijnen. Als bewijs postte de medewerker een flyer op Twitter, waarop de releasedatum van 13 juni zichtbaar was. Dat zou betekenen dat we nog maar tot volgende week vrijdag hoeven te wachten op deze speciale PlayStation 4-versie van The Last of Us.

Volgens Sony is hier echter niets van waar. In een reactie laat een woordvoerder weten dat de game nog steeds in de planning staat voor deze zomer. Een officiële releasedatum heeft men nog niet aangekondigd. De kans lijkt groot dat we die begin volgende week gaan horen, als Sony de E3-persconferentie geeft.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Ze wachten op de E3 met het onthullen van de releasedatum. Daar ging ik al van uit. Hebben ze eventueel nog beelden te tonen.

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Persoonlijk denk ik een maand na de E3 dat de game in de winkels komt te liggen.

  3.   
    soldierarjan's avatar

    De poster kan best waas zijn en dat op e3 onthullen en zeggen eind deze week al in de winkel verkrijgbaar.

  4.   
    R1chardTM's avatar

    Zou inderdaad goed kunnen dat ze tijdens de persconferentie zeggen dat het spel al binnen enkele dagen te koop is. Best een geinige actie als ze dat doen.

    Als ik echter naar de lijsten van de distrubiteurs dan staat The Last of Us er niet op en denk niet dat die rekening gaan houden of games wel of niet op een lijstje mogen staan. Ook had ik dan wel meer lekker verwacht dan alleen deze foto.