Komt Forza Horizon-ontwikkelaar Playground Games vandaag met onthulling nieuwe game?

Het barst van de verwijzingen naar onthulling van nieuwe games. Zou zouden vandaag wellicht Mortal Kombat X en Homefront: The Revolution aangekondigd worden. Er kan nu wellicht nog een game aan dat rijtje toegevoegd worden en het gaat hier om een titel van Forza Horizon-ontwikkelaar Playground Games. Een onthulling van Forza Horizon 2 voor de Xbox One zou dan het meest voor de hand liggen.

Eerdere geruchten hintte al naar het gegeven dat Forza Horizon 2 voor de Xbox One in ontwikkeling zou zijn en dat de game misschien zelfs al rond september van dit jaar zou verschijnen. Ralph Fulton, creative director bij Playground Games, laat via Twitter weten dat het vandaag een spannend dag is een ook op het officiële Twitterkanaal van Playground Games toont men op ongebruikelijke wijze een teken van leven door eenieder een goedemorgen te wensen. Wat maakt de mensen van Playground Games zo opgewonden over vandaag? De onthulling van een nieuwe game, Forza Horizon 2 voor de Xbox One, lijkt voor de hand te liggen.

Update: Inmiddels heeft Microsoft Forza Horizon 2 officieel aangekondigd. In tegenstelling tot eerdere verwachting verschijnt de game voor zowel Xbox One als Xbox 360.

  1.   
    ChrisBoers's avatar

    Ja dus: een Forza 2 die cross-gen is. Dus xbox 360 EN XB1. Dus GEEN echte current gen release voor Forza voorlopig.

  2.   
    Hitman047's avatar

    Ligt er maar net aan hoe je dat ziet.

    De Xbox 360 versie draait op dezelfde engine als Horizon 1 en is in ontwikkeling bij Sumo Digital.

    De Xbox One versie draait op de engine van Forza 5 en is in ontwikkeling bij Playground Games.