Hoe volg je de E3-persconferenties op GamersNET? Zo!

De E3 staat weer voor de deur en over een week komt alle stress van nieuwe games naar buiten. Maar geen zorgen, want je vrienden van GamersNET zorgen voor een volledig overzicht aan nieuws, het streamen van de persconferenties en natuurlijk een live-chat. Kortom, de beste en meest ontspannende manier om de E3 te volgen is natuurlijk via GamersNET.nl! Tom en Daniël leggen alles uit wat er volgende week te wachten staat.

De tijden van de E3-persconferenties:

9 juni:
  • 18:30 uur – Microsoft

  • 21:00 uur – Electronic Arts

  • 00:00 uur – Ubisoft

  • 03:00 uur – Sony

10 juni:
  • 18:00 uur – Nintendo (Direct)

  1.   
    Leukste's avatar

    Ik probeer er vanaf EA bij te zijn aangezien ik nog wel visite heb voor mijn verjaardag. Maar die ga ik dan gewoon de deur uitschoppen.(nha, toch maar niet.) Is de livechat trouwens via Teamspeak, Twitch of socialmedia?
    En zouden jullie nog even willen kijken naar jullie pop-ups met “meer informatie”. Je kunt hem namelijk niet aanklikken.

  2.   
    Daniel Z's avatar

    Leukste schreef, "En zouden jullie nog even willen kijken naar jullie pop-ups met “meer informatie”. Je kunt hem namelijk niet aanklikken."

    Er komt nog een volledige FAQ aan met alle informatie, maar deze video is eerder verschenen dan die lijst. Dus nog even geduld 😉

  3.   
    fdennis's avatar

    Ik kijk de E3 altijd standaard op GT. De streams zijn daar altijd goed. Die van Twitch hebben eigenlijk elk jaar wel problemen.

  4.   
    thijsknvb's avatar

    Ik heb er echt zin in ik zit maandag vanaf half 7 gekluisterd achter mijn pc op jullie site !! 😉

  5.   
    stoneface's avatar

    waarom altijd tijdens de examens 👿

  6.   
    Sa.'s avatar

    Oeh, die van Sony word misschien moeilijk om nog live mee te maken. Maar okee, ik doe m’n best. 😉

  7.   
    NinoMelle's avatar

    Ik wil niet heel lullig doen en misschien ligt het ook aan mij maar er staat hier 09 juni maar de E3 begint toch pas vanaf 10 juni t/m 12 juni??? Raak in de war 😮

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    NinoMelle schreef, "Ik wil niet heel lullig doen en misschien ligt het ook aan mij maar er staat hier 09 juni maar de E3 begint toch pas vanaf 10 juni t/m 12 juni??? Raak in de war 😮 "

    Maandag 9 juni zijn de persconferenties, die worden elk jaar 1 dag voor de eerste beursdag gehouden. De E3 is een beurs, en de beursvloer dagen zijn dinsdag 10 juni, woensdag 11 juni en donderdag 12 juni.

  9.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Ik kijk er erg veel naar uit! Ik ga proberen zondagnacht laat naar bed te gaan, zodat ik maandag erg laat uit bed komt, dan ben ik goed wakker om van 18.30 uur tot 06.00 uur in de ochtend alle livestreams en informatie te volgen. 🙂

  10.   
    NinoMelle's avatar

    Volgens mij snap ik um al LAAATMAAAR 😀

  11.   
    Tom 2.0's avatar

    Het is niet bijster relevant maar als je de youtube video op 0,5 snelheid afspeelt wordt het echt hilarisch. xD

  12.   
    Leon 2.0's avatar

    ”Tom 2.0″ schreef, "Het is niet bijster relevant maar als je de youtube video op 0,5 snelheid afspeelt wordt het echt hilarisch. xD"

    Oh man, wat doe je me aan. Nu heb ik bij iedere video de neiging om hem op halve snelheid af te spelen. 😛

  13.   
    Noice!'s avatar

    “Oh ja, en Nintendo doet wat in de ochtend ofzo”… Dafuq? Nintendo wordt de grote winnaar van deze E3! Dit jaar nog X, Bayonetta2, SSB en Hyrule warriors die we al weten, en dan klappen ze daar nog even minimaal een 6-tal must haves voor dit jaar bovenop! Kabam! Tot 2016 maken ze vast bekend met ongeveer 32 eigen titels te komen en ze hebben vast een aantal exclusieve deals met andere partijen voor nog eens een game of 50, Wii U only. En dan praat ik dus nog niet eens over de 3ds xl, of z’n opvolger de 3ds XLite. Nu ik de kracht van Nintendo weer dagelijks voel met Mario Kart, ben ik overtuigd genoeg om deze beweringen te doen. Nintendooooooooo!

  14.   
    Leon's avatar

    ”Tom 2.0″ schreef, "Het is niet bijster relevant maar als je de youtube video op 0,5 snelheid afspeelt wordt het echt hilarisch. xD"

    Haha, vooral dat stukje aan het begin waarbij Tom lacht en Daniël daarna zegt “Een spotlight”.