Nieuw personage en screenshots van Fable Legends onthuld

Enkele maanden geleden deed Lionhead de held Sterling uit de doeken, nu is het tijd voor de bekendmaking van een andere protagonist in Fable Legends. We zagen haar al eerder langskomen op artwork en screenshots, maar nu komt Lionhead op de proppen met een achtergrondverhaal. De robuuste dame met het schild, dat is vrouwe Inga.

[SCREENSHOTS]

In een post op Lionheads blog wordt een uitgebreide backstory van Inga geleverd, net als eerder het geval was met Sterling. Belangrijk om te weten is vooral dat Inga een warmhartige, grote dame is die graag het goede in het leven wil beschermen. Sinds een heroïsch voorval met een paar bandieten draagt ze voortaan het schild ‘Bulwark’ bij haar. Het absurd grote, mystieke schild zou een zeldzaam en betoverd object zijn, wat van elke soort schade kan herstellen.

In Fable Legends is het naar verluidt wel mogelijk om je speelbare personage enigszins aan te passen, maar ditmaal moet er wel gekozen worden uit een aantal vaste helden. Naast Inga en Sterling is er ook nog de vaardige Rook en nog minimaal één onaangekondigde legende.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren