Call of Duty: Advanced Warfare wordt ontwikkeld met sequel in het achterhoofd

Nadat we jarenlang zijn doodgegooid met Modern Warfare- en Black Ops-games, komt ontwikkelaar Sledgehammer Entertainment dit jaar met een compleet nieuwe Call of Duty-game. We moeten daar maar even van genieten zolang het nog kan, want mede-oprichter Glen Schofield heeft officieel bevestigd wat we eigenlijk allemaal al wisten: Advanced Warfare is het begin van een nieuwe serie.

Schofield liet weten dat de ontwikkelaars niet de vrijheid hadden om het verhaal volledig af te sluiten. Ze moesten een einde creëren dat ruimte biedt voor een vervolg:

There has to be some thinking of not ruining the story and everything or the world so you can’t have another game. We’re keeping it in a place where another game can exist.
Lijkt de setting van Advanced Warfare jou vet en zou je graag een vervolg zien, of zie je liever meer vernieuwing in de Call of Duty-franchise? Laat het ons weten in de reacties!

  1.   
    Fabianb's avatar

    Joh…

  2.   
    MisterMDW's avatar

    Eerst maar eens zien of er echt zoveel veranderd als beweerd wordt. Is dat het geval dan sta ik in ieder geval open voor dit deel. Maar een vervolg ? Dat zien we dan wel weer 🙂

  3.   
    SemSmit's avatar

    Modern Warfare

  4.   
    Dannytjuh's avatar

    Joepie…

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ach ja, weet een koe om compleet uit te melken.

  6.   
    DeAdSeYe's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Ach ja, weet een koe om compleet uit te melken."

    mmmhhhhhhhhoooooéééééééééé