Eerste beelden van vermoedelijke PlayStation 4-exclusive ‘Project Beast’ duiken op

Begin mei verschenen er enkele screenshots op, het toch wat dubieuze, 4chan van een nieuw project van Dark Soul’s-ontwikkelaar From Software met de werktitel ‘Project Beast’. De game zou in samenwerking met de Japan Studio van Sony ontwikkeld worden en zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook exclusief voor de PlayStation 4 moeten verschijnen. Hoewel een officiële bevestiging vanuit Sony of From Software nog altijd achterwege blijft, is het bestaan van dit project zojuist weer wat zekerder geworden.

De verschenen screenshots oogden al behoorlijk echt en brachten een onmiskenbare Dark/Demon Soul’s-achtige vibe met zich mee en nu zijn ook de eerste bewegende beelden van Project Beast op het internet verschenen. Of het echt is? Oordeel zelf. Het lijkt echter aannemelijk dat we tijdens de E3, die over twee weken van start gaat, meer over dit spel van From Software zullen horen.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    Hoop dat we er binnenkort meer van zien 🙂

  2.   
    Hitman047's avatar

    De reveal had eigenlijk vorig jaar, tijdens de TGS, al plaats moeten vinden, maar is toen op het laatste moment gecanceld.

    E3 dit jaar klinkt logisch.

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Gezien de populariteit van Dark Souls zou het zonde zijn om Project Beast op de Tokyo Game Show aan te kondigen, de TGS heeft in Westen toch heel wat minder allure en wordt veel minder gevolgd. E3 is toch wel hét podium voor grote aankondigingen richting (‘hardcore’) gamers en daar hoort Project Beast vermoedelijk ook zeker wel thuis.